Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Hogyan enyhíthető a hátfájás?

Hogyan enyhíthető a hátfájás?

HillVital
2017. 01. 12. 15:44:00
Hogyan enyhíthető a hátfájás?

Az ember életében sokszor előfordul, hogy megfájdul a háta. Hogyan enyhíthetjük a fájdalmat?
Tovább olvasom...

Mitől alakulhat ki hátfájás, és mit tehetünk, hogy csökkentsük a fájdalmat?

A hátunk megfájdulhat a helytelen testtartás miatt. Mindig egyenesen tartsuk a hátunkat, húzzuk ki magunkat!

Előfordulhat túlsúly következtében is. Egy kis fogyás sokat segíthet.

Ha túl sokat vezetünk, annak is lehet hátfájás a következménye. Húzzuk előre az ülést, hogy a térdek a csípő szintje fölé kerüljenek. Ezzel nagyban mérsékelhetjük a váll-és a hátizmok feszülését.

Ne álljunk túl sokáig egy helyben, és helyezzük a testsúlyt egyik lábunkról a másikra. Vasalás közben tegyük fel a lábunkat egy zsámolyra, hogy az ágyéki gerinc görbületét csökkentsük.

A nők ne viseljenek magas sarkú cipőt túl sokáig.

Ha emelünk, ez mindig combból történjen, és ne hátból. Guggoljunk le, és úgy emeljünk, lassan, óvatosan, míg álló helyzetbe kerülünk.

Mindennap végezzünk testmozgást a szabadban!  A szalagszakadások elkerülése érdekében fokozatos bemelegítés javasolt.

Meleg vizes kádfürdővel is sokat tehetünk a fájdalom csökkentésére, kiválóan ellazíthatjuk a megerőltetett, megmerevedett hátizmainkat. A forró vizet kerüljük viszont!

De hatásos lehet a megerőltetett hátizom kezelésére, ha 72 órán belül jégkockával megmasszírozzuk a fájdalmas területet.

A meleg-hideg vizes törölközővel való borogatás is eredményes lehet. A nedves hőhatás csökkenti a gyulladást, és serkenti a vérkeringést is.
A hátfájás enyhítése

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE, ÉS ADJ EGY ESÉLYT MAGADNAK AZ 5000. FT. ÉRTÉKŰ UTALVÁNY MEGNYERÉSÉRE!

 

Részletek


HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.