Menü

Az otthoni hátmasszírozás technikája!

Veress Máté - HillVital
2021. 02. 25. 12:04:00

Most bemutatunk néhány alapszabályt és praktikát a gyakori problémák kezelésére, tehát jöjjön a hátmasszírozás technikája. A legkönnyebben egy amatőr a nyakat és a vállöveket képes a legjobban megmasszírozni.

 

Nézzük is mikre kell odafigyelni:
 

Mindig a szív felé kell masszírozni. Lentről felfelé kell haladni valamint kintről befelé. Egy példa rá, hogy a végtagokat az ujjaktól felfelé haladva kell masszírozni.
 

A csontra és a lágyrészekre nem szabad rányomni. A nyakon nem ajánlott erős nyomást végezni, mivel a gerincből kilépő idegek nagyon érzékenyek. Csakis finom és apró mozdulatokkal szabad masszírozni.

 

A bemelegített izmokat szabad masszírozni. Erre nagyszerű lehet először a dörzsölés valamint a bemelegítő balzsam használata.

 

Most nézzük a fogásokat:

Az izmok melegítésére nagyszerű fogás lehet a fűrész fogás. A 2 tenyered élével ellentétes irányban dörzsölj fel és le.

 

Mindkét kezed 4 ujjával rajzolj le kis köröket a gerinc és lapocka között. Ezt elég kis nyomásokkal végezni.

 

Nagyon jó módszer még ha megfogod a trapéz izmot és a jobb kezeddel jobbra a bal kezeddel pedig balra húzod. Először az egyik vállon aztán pedig a másikon.

 

A 4 ujjaid majd a 2 hüvelykujjaid közé kell fognod az izmot, aztán a 4 ujjaddal körkörös nyomást kell végezned egyszerre mindkét oldalon.

 

Mindkét kezeddel a tenyérgyök elfordításával nyomást kell gyakorolnod az izomra, és fontos, hogy mindkét oldalon egyszerre.
 

Egyéb tippek:

Akár otthon is készíthetsz masszázsolajat. Csak extra szűz olíva olajra van szükséged, ugyanis ennek méregtelenítő hatása is van. Ha van még otthon valamilyen 100%-os illóolaj, akkor tehetsz bele néhány cseppet és keverd össze. A levendula nyugtató a borsmenta pedig frissítő hatású, ez csak egy kis segítség.

 

A megfeszült izmokat sose szabad ütögetni erős mozdulatokkal mint amiket esetleg láttál egyes filmekben vagy réklámokban. Ütögetésre az izom csak mégjobban befeszülnek. Ez a mozdulat a gyengébb izmok kezelésére ajánlott nem pedig a feszültekre.

 

Amennyiben nagyon kötöttek a vállizmok, akkor nagyszerű lehet rá az orosz tibeti mézes masszázs amit elég hatékony. Ezt viszont mindenképpen szakembertől kell kérni, ugyanis ezt már otthon nem ajánlott végezni.

 

Ha betartod a szabályokat, akkor akár néhány perc alatt segíthetsz máson egy kis masszázzsal és persze rajtad is segíthetnek. Ha esetleg nem vagy biztos a dologban, akkor mindenképpen látogass el a profi masszőrhöz.
 

Hátmasszírozás technikája.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.