Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Hihetetlen tények a szívről!

Hihetetlen tények a szívről!

Sági Zsolt - HillVital
2021. 01. 07. 14:36:00

Az ember már természetesnek veszi, hogy a szív dobog és szinte fel sem tűnik a működése.

Másrészről pedig ez az egyik legbonyolultabb szerv ami ha megbetegszik, akkor nagyon nehezen gyógyul meg.

Egy átlag ember csak néha szokta mérni a pulzusát és bele sem gondol, hogy mennyire nagy munkát végez a szív még azok sem szoktak akik sportolnak rendszeresen vagy valamilyen betegség miatt mérik. Egy emberélet alatt a szív átlagban 2,5 milliárdszor dobban.

Ahhoz, hogy működjön oxigénre van szüksége, és amíg elegendő mennyiség áll rendelkezésére addig a testből eltávolítva is tud dobogni. A szív saját elektromos vezérléssel rendelkezik. A szívritmusra több dolog is hatással van, ilyen például a zene. Zenehallgatás során a szívritmus képes követni a zene ritmusát.

A szív minden nap annyi energiát termel amennyivel egy kamion 32 km-t képes megtenni. Ez annyi energiának számít egy emberélet alatt mintha elvezetnénk a holdra és vissza. A szív súlya nemtől függően 250-300 gramm is lehet.

Ha véget vetsz a mozgásszegény életmódnak és aktívan elkezdesz sportolni, akkor akár 50%-al csökkentheted a szívroham kialakulásának esélyeit.
Nem kell drasztikus megoldásokra gondolni kezdetben elég ha a liftet a lépcsőre cseréled, az autót kerékpárra és minél többet sétálsz. Ha dohányzol, akkor azt is érdemes letenni. Az túlzott alkoholfogyasztás is nagyon negatív hatással a szívre. Mindent összevetve a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozás és az egészségkárosító hatások elhagyásával nagyon sokat teszel a szíved egészségének érdekében.

Hihetetlen tények a szívről!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.