Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

HillVital Black-Friday „kisokos”: 5 tipp a sikeres részvételhez

black friday kisokos

Hamarosan elérkezik az évnek az a napja, amikor az élelmesek nagyon jól járhatnak. De az igazán okosak, igazán élelmesek nemcsak simán jól akarnak járni, hanem a legtöbbet akarják kivenni az év legőrültebb napjából. Tudják, hogy innentől 1 évig még csak hasonló akció sem lesz. Ezért nemcsak részt vesznek, de gondosan megtervezik és felkészülnek.

Összegyűjtöttük a legfontosabb tanácsokat, tippeket. Minél többet követsz, annál jobban jársz:

1. Tervezz költségvetést!

Jó, jó…  Ez az esemény ugye arról szól, hogy nagyon olcsón juss hozzá a kiszemelt termékekhez, de könnyű átesni a ló másik oldalára. Hiába az 50-60-70%-os leárazások, az esztelen költekezés miatt gyakran akkora költségekbe veri magát az ember, hogy végeredményben rosszabbul jár, mintha teljes áron vásárolta volna meg csak azt a néhány dolgot, amire valóban szüksége van. Tervezz előre! Mennyit szánsz rá? Mi az, amit nagyon szeretnél, amivel már régóta szemezel, de most hátha jó áron lesz, stb. Érdemes kihasználni a hátra maradt időt, és átböngészni a webáruház kínálatát, és listát írni. Ez segíteni fog abban, hogy ha elszabadul a pokol, akkor higgadt tudj maradni. 

2. Legyél az elsők között!

Itt a gyorsaságon van a hangsúly. Az internetes vásárlásnak megvan az az előnye, hogy ugyan nem kell közelharcot vívni az emberekkel, de ez nem jelenti azt, hogy nem happolhatják el előled a kiszemelt portékát. Hihetetlen, de vannak emberek, akik lesátoroznak a bolt elé előző este, hogy elsőként jussanak be a boltba, amely már 0:00-kor nyitva van. Egy webáruház esetében ugyanez a helyzet, vagy talán még rosszabb, mert mindenki egyszerre odafér a polcokhoz, és pillanatok alatt kirámolják a raktárat. Sokan jártak már pórul, mert azt gondolták, hogy „reggel az első dolgom lesz, hogy…”. Az már régen késő, de már lehet a 0:47 is késő. Sokan szabadságot vesznek ki, és csütörtök 23:59-kor már kattintásra készen ülnek a gép előtt, és visszafelé számolnak. Ha teheted, szánj rá kevés időt, kérj szabadnapot, vagy bízd rá a rendelést valakire a családban, aki ráér. A fenti listaírás már csak a gyorsaság miatt is hasznos. Míg más akkor kezdi böngészni a kínálatot, addig te csak viszed, amit felírtál, percek alatt kész is vagy. 

3. Pihend ki magad!

Ha veszel ki szabadnapot, ha nem, fontos, hogy kipihent legyél, amikor eldörren a startpisztoly! Elsőnek is előző este aludd ki magad! Egy egészséges felnőtt embernek legalább 7-8 óra pihentető alvásra van szüksége. Attól lesz pihentető, hogy: időben lefekszel, lehetőleg a lefekvés előtti 2-3 órában nem eszel semmit, és kikapcsolod a telefont, a wifit. A legjobb, ha a hálószobában nincs elektromos készülék. Szintén fontos, hogy a „nagy” napot megelőző 24 órában ne fogyassz alkoholt! Azontúl, hogy nem sokat tesz az egészségednek, tudni kell, hogy az alkohol nagy mennyiségű B1- vitamint „éget” el. A B1- vitaminhiány jelentős levertséggel, fáradtsággal jár. Pont erre nincs szükséged, amikor az év legnagyobb gyógynövényes eseményére próbálsz koncentrálni.

4. Estétől ne egyél!

Ha úgy döntesz, hogy „nyitáskor” az elsők között akarsz lenni, akkor azt javasoljuk, hogy 19:00 után már ne egyél semmit! Csak folyadékokat fogyassz: tiszta víz, ásványvíz vagy gyógytea (ízesítés nélkül). Ennek az az oka, hogy ha az ember „bekajál”, akkor a vérében nagyon sok cukor lesz, aminek a következménye az, hogy rövid időn belül nagyon álmos lesz, ami egy „fullextrás” fekete pénteken életveszélyes. Ez a néhány óra nem fogja a vesztedet okozni, és bőven megéri a fáradságot.  ;)

5. Vészhelyzetben kérj segítséget!

Lassú az oldal, nem működik, nem tölt be, hibát ír ki, nem tudod leadni a rendelésed, és így tovább. Azt javasoljuk, hogy egy perccel se várj tovább a kelleténél! Semmi sem állhat az elképesztően kedvező gyógynövényvásárod útjába! Ha bármi gondod adódna az oldallal, kérdésed van, akkor írj a jobb alsó sarokba lévő chat-re. Azonnali segítséget kapsz! Vagy hívd a 06 30 838 43 63-at. Ha nem tudjuk felvenni, akkor visszahívunk.

Tarts be minél többet a fentiekből, és annál jobban jársz a végén!

NE FELEDD: 2022.11.11.hillvital.hu


 


Tartalomhoz tartozó címkék: 5 tipp black friday-hoz hír