Menü

Így pótold terhesen az ásványi anyagokat!

Veress Máté - HillVital
2020. 11. 06. 14:06:00

A szív alatt növekvő gyermek a tápanyagok nagy részére igényt tart, és kiszűri őket a vérből.
 

Ennek következtében a nő szervezetében csökken az ásványi anyagok mennyisége terhesség alatt. Néhány ásványi anyagból különösen nagy mennyiségre van szüksége, ami hiányállapotot okozhat az anyánál.
 

Az állapotos nőnek fontos a megfelelő fehérje- és vitaminbevitel. Azonban elsősorban a táplálék ásványi anyag tartalmára kell ügyelni.  Sok mangánt, cinket, vasat, magnéziumot, foszfort, és kalciumot kell tartalmazniuk az élelmiszereknek.
 

Fontos a terhesség alatti egészséges táplálkozás.  A hosszan tartó hiányállapotok komoly problémákhoz vezethetnek, amit szerintünk senki se szeretne. A cink- és mangánhiány emésztőképesség romlásához és az azzal összefüggő betegségek vagy allergiák súlyosbodásához vezethet. A kalciumhiány a csontok elgyengüléséhez vezethet, különösen akkor, ha magnéziumból se visz be eleget. Vashiány vérszegénységet okozhat A foszforhiány ugyancsak negatív hatással van a csontozatra, felgyorsítva a csontritkulás folyamatát.
 

Kalciumban különösen gazdag élelmiszer: a brokkoli, mogyoró, mandula, szezámmag.

A magnézium, foszfor, vas, cink, és mangán legjobb forrásai: gabonafélék, diófélék, olajos magvak, és a hüvelyesek.

Sok vasat tartalmaz ezek közül a köles, a szezámmag, napraforgó, lenmag és a legtöbb hüvelyes.

 

Tehát, ha valaki ezekkel táplálkozik, nem alakulhat ki magnézium, vagy kalciumhiány, és megelőzi a nyomelemek hiányát is.
 

A sejtek működésének elengedhetetlen anyaga a nátrium. Sajnos a konyhasó miatt gyakran nagyobb mennyiség kerül a szervezetbe. Érdemes erre odafigyelni, és ha szükséges, csökkenteni a bevitt mennyiséget.
 

A foszfor a kalciummal együtt bizonyos szövetek felépítésében játszik igen fontos szerepet. Tejtermékekben, gabonafélékben és hüvelyesekben egyaránt megtalálható.
 

A réz a vörösvértest képzésben hasznosul. Az anyatejen keresztül bejutva a csontozat kialakulásához szükséges. Gabona magvakban és diófélékben egyaránt megtalálható.
 

Pótold az ásványi anyagokat a terhesség idején!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában