Menü

Akkor mire használhatjuk a hintőport?

HillVital
2016. 08. 11. 13:25:00

A kutya szőrének tisztítása: ha kedvenc háziállatunk szőre egy kis frissítésre szorul, akkor a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a hintőpor.

A kutya szőrébe erőteljesen dörzsöljük be a babahintőport, és néhány perc múlva fésüljük ki. Ezek után a kedvencünk szőre tisztává és illatossá válik.

Zsírfolt eltávolítása: ha véletlenül a ruhánkra zsírfolt kerül, próbáljuk kiszedni hintőporral  A foltra szórjunk egy kis babahintőport, majd alaposan dörzsöljük az anyagba. Addig ismételjük ezt a műveletet, amíg el nem tűnik a folt, ezután mossuk ki a ruhát a szokott módon.

Kártyalapok tisztítása: ha a  régi  kártya megkopott, a lapok összeragadnak, jöhet a hintőporos tisztítás. Rakjuk egy tasakba a lapokat, és alaposan szórjuk meg babahintőporral. A tasakot szorosan zárjuk be, és rázzuk össze többször, majd szedjük ki a kártyalapokat. Szép selymes lett, s az érintésük és az illatuk is kellemes.  

                

Cipő illatosítása: a hintőpor nemcsak tökéletesen elnyomja a kellemetlen szagokat, de nem is hagyja, hogy a láb beleizzadjon a cipőbe. Egyszerűen csak szórjunk a lábbelibe hintőport! Használhatjuk sport- vagy edzőcipőknél, de bőrcipőknél is.

De továbbra is hangsúlyozzuk: ne lélegezzük be a hintőport!
A hintőpor alternatív felhasználásai.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában