Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Nagyon örültek az adománynak a Gyermeksürgősségi részlegen

2020. 08. 04. 13:48:00 Sági Zsolt - HillVital
  

A tavalyi karácsonyi adománygyűjtésünk során, a Hillvital vásárlókkal összefogva mintegy 200 000 Ft összeg gyűlt össze a megvásárolt karácsonyi csomagokból. Az adomány összegét nagyon fontos kórházi eszközök vásárlására fordítottuk. Influenzajárvány miatt eddig nem tudtuk átadni az adományt, azonban a látogatási tilalmat azonban nemrég feloldották. Nem gondoltuk, hogy ennyire örülni fognak az adománynak...

A gyerekek társadalmunk alapjai. Ők jelentik a jövőt, és ha a jövő nemzedék kudarcot vall, akkor nem lesz jövő, amibe tovább vihetné magát az emberiség. A nyíregyházi Gyermek Sürgősségi Osztály az a hely, ahol napi szinten pici babák és gyermekek életét mentik meg 0-24 órában. A Hillvital egész küldetése mások segítségén nyugszik, és a sürgősségi osztályon bizony minden dolgos kéz, eszköz és segítség elkel.

A tavalyi karácsonyi adománygyűjtésünk során, a Hillvital vásárlókkal összefogva mintegy 200 000 Ft összeg gyűlt össze a megvásárolt karácsonyi csomagokból. Az adomány összegét nagyon fontos kórházi eszközök vásárlására fordítottuk. Csecsemőmérlegek, infra lázmérők, vérnyomásmérők, stb. Az eszközöket eredetileg januárban szerettük volna átadni a kórház részére, viszont nem számoltunk az influenzajárvánnyal.

A látogatási tilalmat azonban nemrég feloldották, és a hivatalos átadó március 3-án (pénteken) 9 órakor ünnepélyes keretek között lezajlott. Az esemény megörökítésében a helyi sajtó is segédkezett.

A kórház képviseletében Dr. Nagy Rita elmondta, hogy folyamatosan eszközhiány van, és ezek az új korszerű eszközök óriási mértékben segíti az életmentő munkálatokat.

A osztály dolgozói tényleg nagyon hálásak voltak, és szinte kellemetlen volt azt a sok-sok elismerést és hálát egyedül bezsebelni, holott az érdem leginkább a tényleges adományozókat illetné, a vásárlókat. Így megragadnánk az alkalmat, és szeretnénk megköszönni a kórházi dolgozók és gyermekek nevében mindenkinek, aki karácsonyi adományával hozzájárult egy szebb jövő megteremtéséhez.  :) 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír