Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Újabb parlamenti látogatás: Nagydíjas a Halálos bizalom!

2016. 09. 08. 15:39:00 Budai Péter - természetgyógyász

Mérföldkő a magyar egészségkultúrában

Újabb parlamenti látogatás: Nagydíjas a Halálos bizalom!

A Halálos bizalom c. könyvet azért írtuk, hogy közkinccsé tegyük az egészséggel és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos létfontosságú tudást.

A HillVital elsősorban gyógynövényes készítményei miatt népszerű, de a kulisszák mögött minduntalan ugyanabba az akadályba ütközünk: nem tudunk hatékonyan segíteni, ha az emberek nem értenek a saját egészségükhöz.

A HillVital termékpalettája csak duzzadt és duzzadt, miközben szembe kellett nézni azzal, hogy nem lehet minden betegségre, problémára egy-egy termékkel válaszolni. Rádöbbentünk, hogy az egészségügyi gondok túlnyomó része könnyen kivédhető lenne a megfelelő ismeretek birtokában.

Természetesen kereskedő cégként ez morális kérdéseket is felvet, ugyanis újabbnál újabb termékeket fejleszteni, piacra helyezni és eladni lényegesen kifizetődőbb, mint nyilvánosságra hozni azt, „amiből dolgozunk”. De ilyenkor fel kell tenni a kérdést: Miért is járunk be dolgozni? A „zsíros” bevételekért? Az évi vakációért vagy az új autóért? Nem. Végső soron azért járunk be dolgozni, hogy az emberek egészségesek, ezáltal boldogok legyenek, és ennek a boldogságnak nem része a korlátozottság, a betegségek és a tragédiák sem.

„Évek kemény munkája után közérthető formába öntöttük, rendszereztük az egészségről felhalmozott évezredes, létfontosságú tudást. Azt hiszem, a Kiírók Tanácsa ezt az értéket láthatta meg a Halálos bizalom c. könyvemben, amikor úgy döntöttek, hogy megítélik a díjat. Ez a Magyar Termék Nagydíj a képzeletbeli köszönömöt jelenti attól a sok tízezer olvasótól, akik a saját javukra fordítják majd a könyvben olvasottakat” – közölte televíziós riportjában Budai Péter, a könyv szerzője.

A Magyar Termék Nagydíj immár 19. éve szimbóluma a magyar találmányok, készítmények, szellemi termékek kiváló minőségének. Óriási megtiszteltetés, hogy idén a Halálos bizalom c. könyvünk is díjazott lett, különösképpen, hogy az idei évben díjazásra jelölt 66 termék közül a Könyv és egyéb nyomdai kiadványok kategóriában egyedüli díjazott lett, mint ismeretterjesztő könyv. 

A díjátadó ünnepségre 2016. szeptember 6-án került sor az Országház Felsőházi Termében, ahol a HillVital nevében Budai Péter, a könyv szerzője Kara Ákos államtitkártól vehette át az elismerést tanúsító hollóházi porcelán trófeát és díszes oklevelet.

Olvasóinknak, vásárlóinknak és partnereinknek köszönjük a támogatást! Jól tudjuk, hogy ez csapatmunka végeredménye, és egy szebb, egészségesebb jövő kezdete!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír