Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Hogyan is alakul ki az aranyér?

Hogyan is alakul ki az aranyér?

Veress Máté - HillVital
2020. 04. 28. 11:03:00

Az aranyér egyre több embert érint és akár már a fiatalabb korosztályt is érintheti.

Adunk most néhány tanácsot amelyek segítségével megelőzheted a panaszokat.

Nagyon kevesen beszélnek róla, de egyre több embert érint az aranyér Magyarországon. Általában az 50 éves kor felettieket érinti de már sajnos egyre több fiatal is fordul orvoshoz ilyen problémával. Nagyon sok beteg fél segítséget kérni, pedig már előrehaladott állapotban is nagyon jól kezelhető és nagyon sokat is lehet tenni a megelőzésért.

De miért is alakul ki az aranyér vagy hogyan kerülhető el?

Most megtudhatod!
Az aranyér tulajdonképpen a végbél és a végbélnyílás falában keletkezik, ez egy vénatágulat. Ez a vénatágulat begyulladhat és meg is nagyobbodhat. Kialakulhat belső és külső aranyér is, ez attól függ, hogy a csomók a végbél záróizmainak melyik oldalán vannak. Az aranyérre való hajlam örökölhető is.

A kiváltó ok lehet még a székelés közbeni erőlködés ami a túl kemény széklet ürítése miatt lehet. Ez pedig a helytelen táplálkozásra vezethető vissza. A sok rost és folyadékfogyasztás valamint a rendszeres mozgás nagyon sokat segít. Várandós kismamáknál is kialakulhat az aranyér, de szülés után az aranyeres csomók visszahúzódnak.

De hogyan is kerüld el az aranyér kialakulását?

Nagyon fontos a helyes étrendet kialakítani már gyerekkortól kezdve. Minden falatot jól meg kell rágni. El kell kerülni a túl zsíros és fűszeres ételeket valamint a rendszeres alkohol fogyasztást is érdemes elhagyni. Nagyobb arányban alakul azoknál az embereknél aranyér akik a munkájuk során sokat ülnek, mivel ez rontja a keringést a végbélnyílás környékén. Mindenképpen fontos a minél több mozgás a mindennapokban pl.: lift helyett lépcsőt kell használni, rövidebb távokat busz helyett gyalog tegyünk meg. A higiénia is nagyon fontos. A székletürítés után mindig meg kell mosni az altestet vagy nedves törlőkendővel meg kell törölni.

Hogyan is alakul ki az aranyér?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.