Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Időskori szívgyengeség

Időskori szívgyengeség

Sági Zsolt - HillVital
2019. 10. 25. 15:02:00

Mielőtt gyógynövényekkel kezelné magát, keresse fel a kezelőorvosát és alaposan vizsgáltassa ki magát!

A szívizom oxigénnel és glükózzal (cukorral) való jobb ellátása, valamint a szív koszorúereinek jobb vérátáramlását eredményezik.

A leghatásosabb gyógynövények közé tartozik a galagonya, amelynek virágából, illetve virágának és levelének egyenlő arányú keverékéből tartós kezelésre alkalmas galagonyatea készíthető. Részletes tudományos vizsgálatok alapján a galagonyának kezdődő szívgyengeség, a koszorúerek és a szívizom betegségei, a szívtájon jelentkező nyomás és szorítás, valamint alacsony pulzusszám és szívritmuszavarok esetén kedvező hatást tulajdonítanak.

Alkalmazása: Több héten át kúraszerűen, naponta 2-3 csésze tea fogyasztása javasolt.

A galagonyateával kezelt emberek frissebbnek érzik magukat, könnyebben járnak a lépcsőn, és az enyhe emelkedőkre is légszomj és gyors kimerülés nélkül tudnak felmászni. A betegek arról számolnak be, hogy éjszakai alvásuk is nyugodtabb, ritkábban ébrednek fel.
Már régóta a szívre kedvező hatást kifejtő gyógynövényként ismert a gyöngyajak. Hatása a macskagyökéréhez hasonlóan nyugtató, lazító.
Ezért az "ideges szív" megnyugtatására a következő keveréket javaslom. A teakeverékben a keserűnarancs héjának tonizáló, azaz élénkítő hatása van. A teakeverék jól bevált.

Szíverősítő és nyugtató teakeverék:

galagonyavirág 20 g
gyöngyajak 20 g
citromfűlevél 20 g
keserűnarancs héja 10 g

Elkészítése: 1 vagy 2 púpozott teáskanálnyi teakeveréket 1 liter vízzel leforrázunk, 20 percig állni hagyjuk,majd leszűrjük.
Alkalmazása: Több héten keresztül kúraszerűen, naponta 2-5 alkalommal 1-1 csésze teát fogyasszon. Az esti csésze teát mézzel édesítheti. (A cukorbetegek esti is méz nélkül fogyasszák a teát.)

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.