Menü

Igazság a zsírokról és az olajokról

HillVital
2016. 11. 22. 15:45:00

A múlt században jöttek divatba a növényi étolajok, melyek nagyrészt telítetlen zsírsavakat tartalmaznak. Sokáig hallhattuk, hogy sokkal egészségesebb, mint a zsír. 

Sajnos mára kiderült, hogy ezek negatívan hatnak az egészségünkre, különösen a pajzsmirigyünkre.

Ezek az olajok nagyrészt omega-3-6-9 zsírsavakat tartalmaznak. Ezek valóban nagyon egészségesek, de csak hidegen. De hevítéskor, vagyis sütéskor a szerkezetük szétesik, és ennek következtében elveszítik ezt a jó tulajdonságukat, sőt kimondottan károsak az egészségünkre.  Ilyen pl. a napraforgóolaj (bár ez hízelgő elnevezése annak a borzadálynak, ami a boltok polcain található), de még az olíva is. A növényi olajokban hosszúláncú zsírsavak találhatók, és ezek könnyen oxidálódnak, avassá válnak. Ezért az élelmiszergyártók ezeket az olajokat finomítják (hidrogénezik), hogy tovább megőrizzék a minőségüket. Ezzel az eljárással viszont rengeteg transz-zsír képződik, amelyek különösen károsak a szövetekre. Olajok helyett tehát használjunk kacsa-, liba- vagy sertészsírt. De ezek mértéktelen fogyasztása sem kedvez annyira a szervezetnek. Jó választás lehet még a vaj is.

Mi akkor a megoldás? Miben süssünk?

A megoldás: kókuszolaj (vagy kókuszzsír). Ugyanaz, mivel szobahőmérsékleten olaj állagú, hűtőbe téve olyan, mint a zsír.

A kókuszolaj is telített zsírsavakat tartalmaz (92 %-ban), mégis egészséges. Közepesen hosszú szénláncokból épül fel, melyek fokozzák az anyagcserét. Ezek a zsírsavak stabilak, és ellenállnak az oxidációnak, ezért nem károsak az egészségre. 

Igazság a zsírokról és az olajokról

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.