Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Így csillapítsd a gyermeked lázát!

HillVital - Veress Máté
2021. 06. 18. 13:49:00

Nagyon sok szülő nincs is tisztában azzal, hogy mit a láz illetve hogyan is kell a lázat csillapítani. Először is tisztázni kell, hogy lázról 38 Celsius fok feletti testhőmérséklet esetén beszélünk.
 

A lázat lehet mérni hónaljban, szájban, fülben de végbélben is. Végbélben történő lázmérés esetén le kell vonni 0,5 Celsius fokot. Magyarországon a régi higanyos lázmérők már 2009 óta nem kaphatóak, ezeknek a helyét már átvették a digitális lázmérők.


Mindig meg kell mérni a kisgyermek lázát, nem elég hinni annak ha rátesszük a kezünket a homlokára. Nem tart sokáig egy lázmérés és biztos adatot ad. Azt is fontos tudni, hogy a láz nem egy betegség hanem egy tünet. Ez egy jel ami rámutat arra, hogy valami probléma van a szervezetben. A láz hasznos hiszen ilyenkor az immunrendszer sokkal aktívabban működik, magas hőmérséklet esetén a kórokozók sokkal gyorsabban elpusztulnak.


Azt szokták javasolni, hogy hőemelkedésre ne adjunk gyógyszert. Sokan azt javasolják, hogy az első lázra ne adjanak antibiotikumot, mivel a baktérium a szervezet természetes védekező rendszere miatt és a megemelkedett testhőmérséklet miatt is elpusztulhat.A fizikális lázcsillapítás lehet a hűtőfürdő és a priznitz vagyis a vizes borogatás. Ha a gyermeknek nem esik jól, kellemetlen, akkor nem szabad folytatni.
 

A hűtőfürdő esetén a kíméletességre kell törekedni. Csupán engedni kell a fürdőkádba a testhőmérsékletnek megfelelő hőmérsékletű vizet. Bele kell ültetni a kicsit az alkarunkkal alátámasztva, aztán óvatosan langyos víz hozzáadásával kell hűteni a vizet. Arra kell figyelni, hogy ne hűtsük le túl hamar a vizet valamint 31 Celsius fok alá nem menjünk.


A priznitz vagyis az állott vizes borogatás. Évszázadok óta használják ezt a módszert, ám a kellemetlenséges miatt ma már annyira nem javasolt. Ha a kicsi közérzete rossz, akkor mindenképpen gyógyszeres lázcsillapításra van szükség. Ezt a legrosszabb esetben kell bevetni. Azok a gyógyszerek amelyek szalicilsavat tartalmaznak azokat 10 év alatti gyermekeknél nem szabad alkalmazni, mivel vírusfertőzés alatt akár májelégtelenséget is okozhat.

Így csillapítsd a gyermeked lázát!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.