Menü

Igyunk vizet a vesénk egészsége érdekében

Sági Zsolt - HillVital
2021. 02. 02. 13:19:00

Egy átlagos ember számára naponta 2-3 liter szénsavmentes vizet kell fogyasztani. 
 

Az elégtelen folyadékbevitel, kezdetben még csak alig észrevehető problémákat okozhat mint pl.: fáradékonyság, fejfájás, savtúltermelést, dekoncentráltságot.

 

Hosszú távon azonban súlyosabb betegségek is kialakulhatnak mint pl.: szív és keringés rendszeri problémák, anyagcsere problémák, ezek pedig még súlyosabb betegségekhez vezethetnek mint a magas vérnyomás, a diabétesz és a vesebetegség. Mivel kezdetben a vesebetegség tünetmentes, csak akkor veszik észre mikor már a vesék nem képesek ellátni a feladatukat.

A vesebetegség első jelei lehet vizesedés, fejfájás, fáradékonyság, fogyás, nehéz légzés, bőrviszketés. Fontos a vesefunkciók rendszeres felülvizsgálata a nehéz felismerés miatt. 

 

Nem csupán a vesékre van nagyszerű hatással a víz hanem sok más egyéb szervre is.
 

A víz biztosítja az agy számára az energiát ami a gondolkodáshoz és az emlékezéshez szükséges. Sajnos az agy nem képes tartalékolni a vizet csak arra támaszkodik amit a szervezettől kap. Ha fáj a fejed, nem tudsz koncentrálni vagy fáradt vagy, akkor azok a dehidratáltság jelei. Érdemes a napot legalább 3 dl vízzel indítani és folyamatosan igyál vizet a nap folyamán.

Ez kifejezetten fontos ha mentális munkát végzel. A folyadékhiány a kedélyállapotra és az érzelmekre is hatással van. Ajánlott az 2-3 liter víz naponta hidd el, még a kedved is jobb lesz. A kevés folyadék bevitel miatt a vérnyomás is megnőhet, mivel a szervezet visszatartja a nátriumot ebben az esetben.

 

A vízhiány okozhat ízületi problémát is mivel a csigolyák között folyadék található és ennek a folyadéknak 80%-a víz.
 

Ha nem fogyasztasz elég folyadékot, akkor ez a folyadék elfogy egy idő után és ez ízületi fájdalomhoz vezet. Dehidratáltság esetén a légutak túlterhelődnek és ennek következtében asztma és allergia is kialakulhat. A megfelelő vízfogyasztás csökkenti az Alzheimer-kór kialakulásának esélyét. A gyomornak és a beleknek is szükséges a megfelelő vízbevitel.
 

Nem megfelelő mennyiség esetén emésztési problémák és székrekedés is kialakulhat. Tehát nagyon fontos a víz minden értelemben, nem csupán a veséknek. Ez a legfontosabb folyadék az emberi test számára.
 

A víz hatásai a vesékre.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Sajnos az ősz beköszöntével megjelennek a különböző betegségek, melyek ellen szinte csak az immunrendszerünk erősítésével védekezhetünk. Ezek a természetes immunerősítő módszerek segítenek abban, hogy az ősz ne a betegeskedésről szóljon!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.