Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Újabb fronton támadunk: iható gyógynövények

2017. 10. 09. 14:30:00 HillVital

Gyógynövények iható formában

A HillVital termékeinek a sikere nem csak kiváló minőségű hatóanyagoknak, és a profi mérnöki munkának köszönhető.

Van egy fizikai törvényszerűség, ami – ha akarjuk, ha nem – érvényben van, és, ha gyógynövényeket (vagy egyéb természetes anyagokat) használunk az egészségünk megőrzéséhez, javításához, akkor figyelembe kell venni. Ez a szinergizmus, ami azt jelenti, hogy különböző hatóanyagok egyszerre alkalmazva sokkal erőteljesebb hatást érnek el, mint külön – külön. Tehát minél több hatóanyagok alkalmazunk egy időben, annál látványosabb, és észbontóbb eredményeket kapunk.

A HillVital vas szilárd irányelvéként alkalmazza ezt. Alapelvünk, hogy ha minél több hatóanyagot használunk, minél több formában, odafigyelve a minőségre, akkor a siker garantált.

A gyógynövényeket eddig balzsamokba vagy kapszulákba tettük, most elérkezett az idő, hogy újabb fronton támadjunk a hatástalan gyógymódok és betegségek ellen. Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük: a HillVital egy teljes, új termékcsaláddal bővült: a HillVital Teakeverékkel:

A különböző teák, főzetek a legősibb módja a gyógynövények felhasználásának és fogyasztásának. A HillVital teák mindenszempontból felső-kategóriásak, professzionálisak, és ami a legfontosabb, hogy valóban működnek. Magyarországon teljesen egyedülálló, kizárólag ellenőrzött és magas minőségű gyógynövény hatóanyagokból készültek.

A gyógynövények elsősorban friss, magyar gyűjtésből származnak. A teák kézzel készülnek, és a színtiszta gyógynövényeken kívül semmi adalékanyagot nem tartalmaznak. A tervek szerint közel harminc teakeverék várható a jövőben különböző kezelésekhez igazítva, amiből az első 10 teakeverék elkészült és elérhető!

Kattints ide és vess rá egy pillantást!

Üdv: Budai Péter - HillVital

Tartalomhoz tartozó címkék: hír