Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ismerd fel a szívinfarktust!

Ismerd fel a szívinfarktust!

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 21. 12:22:00

A szívinfarktus tüneteit sokszor összetévesztik más problémákkal.
 

Ezért fontos, hogy ne bagatellizáljuk el az alábbi jeleket:
 

  • légszomj
  • izzadás
  • ájulás
  • hányinger
  • hányás
  • nyomásérzés a mellkas közepén
  • sugárzó fájdalom a mellkasból
  • sűrűsödő mellkasi fájdalom
     

Ha ilyennel találkozunk, ne habozzunk segítséget hívni!
 

A  szívinfarktus kétféle tényező miatt alakulhat ki. A nem módosítható tényezők és a módosítható tényezők. Nem módosítható tényező lehet az életkor, az öröklődés (ha egy vagy több családtagnál is előfordult már szívroham vagy komolyabb szívbetegsége van akkor kockázati tényezőként lehet rá tekinteni) valamint nőknél lehet a korai menopauza.

A módosítható tényezők közé tartozik az egye gyakoribb mozgásszegény életmód, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint. Kockázati tényező még a dohányzás, az elhízás és a cukorbetegség is. Vannak olyan tünetek is amelyek nem tipikus szívinfarktus tünetek ilyen a már fent említett hányinger, hányás, de ilyen a szorongás, a sűrű köhögés és a szédülés is. A szapora szívverés, a mentális zavarok és a hőemelkedés is. A vérnyomás esés is lehet a szívinfarktus jele. Nagyon ritkán a szívinfarktus olyan kórképek is járhat mint az influenza vagy a reflux.

Az akut szívinfarktus jelei lehetnek a fájdalom a hátban, a bal karban és a mellkasban.

 

A szívinfarktusra utaló jelek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.