Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Ismerd meg az epekő tüneteit!

Ismerd meg az epekő tüneteit!

Veress Máté - HillVital
2019. 06. 27. 11:36:00

Nagyon sok embernél az epekő nem jár semmiféle tünettel. Körülbelül az emberek tíz százalékánál szokott megjelenni valamiféle tünet. De melyek is ezek a tünetek? Most megtudhatod!
 

Azt először is tudni kell, hogy az epekő az epében megtalálható különböző vegyületeknek a megkövüléseiből alakul ki. A mérete valamint az anyag összetétele is nagyon változatos lehet. Lehet csupán kis homokszemcse méretű de lehet akár golflabda is. Az alapanyaga általában koleszterin, kalcium vagy bilirubin is lehet. Az epehólyagban lehet egyetlen nagy vagy akár több kisebb epekő is. Nem befolyásolja az epekő mérete sem az anyaga azt, hogy lesz-e valamilyen tüneted. Mivel a legtöbb esetben semmilyen tünete nincs az epekőnek, ezért a személy lehet, hogy nem is tudja évekig, hogy epeköve van. A rossz az lehet, hogy a tünetek bármikor jelentkezhetnek. Amikor megjelennek a tünetek, akkor akár fennállhatnak folyamatosan de van amikor egyre rosszabb is lehet.

A leggyakoribb tünete az epekőnek az epegörcs. Az epegörcs általában az érintettek 80%-nál szokott előfordulni. A epegörcs által a kövek vagy a kő képes eltömíteni az epevezetéket és ilyenkor az epe felgyülemlik. Kialakulhat hasi vagy felhasi fájdalom is, de a puffadás, gyomorégés, a fáradtság, hátfájás, zsibbadás és az izomgörcs is érzékelhető lehet. Mindenképpen ajánlott egy orvost felkeresni ha tapasztalsz lázat, émelygést, hányást vagy ha zsíros ételek után rosszullét fog el. Nagyon hirtelen alakul ki az epekő és a fájdalmának a csúcspontját is nagyon gyorsan éri el. Állandó a fájdalom és enyhén hullámozhat is.


Egy epegörcs 15 perctől akár 5 órán keresztül is tarthat. Ha már ennél is tovább tart, akkor valószínű hogy gyulladás alakult ki. A fájdalom a has felső részén, jobb oldalán vagy közepén érezhető. Egy epegörcs hányással is jár. Gyakran úgy tartják, hogy az epekő más tüneteket is okoz de azok egyéb betegségekkel vannak összefüggésben. Az epekő nem okozhat emésztési zavarokat, puffadást és fokozott gázképződést sem. Most már te is tudod, hogy milyen tünetei lehetnek az epekőnek.

Ismerd meg az epekő tüneteit!

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.