Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Izomgyengeség

Izomgyengeség

Veress Máté - HillVital
2020. 04. 16. 16:35:00

Az izomgyengeség annyit jelent, hogy nem képes elegendő izomerőt kifejteni az izom.

Ennek a hátterében számos ok állhat. 

Az izomgyengeség mögött állhat autoimmun betegség de a szklerózis multiplex is állhat mögötte. Az izomgyengeség mellett izomgörcs is létrejöhet.

A hormonális rendszer zavarai is okoznak izomgyengeséget mint a pajzsmirigy alulműködés. Ezeket a betegségeket gyógyszerekkel szokták kezelni és ha visszaáll a hormonrendszer egyensúlya, akkor az izomgyengeség is elmúlik.

A krónikus fáradtság szindróma nevű tünetnél az egyén hatalmas fáradtságot érez és ezen még az alvás sem segít. Erről a problémáról viszont még az orvosok is csak keveset tudnak. Vitaminhiányok és ásványi anyag hiányok is okozhatják az izomgyengeséget.

A vashiány az egyik fő oka lehet az izomgyengeségnek.

A B12- vitamin hiány is okoz izomgyengeséget, ez lehet csak ideiglenes egy hosszú edzés után de akár krónikussá is válhat. A vitaminhiány miatt kialakuló gyengeséget persze könnyedén lehet kezelni, csupán csak pótolni kell a vitaminokat. Az alacsony vércukorszint általában fáradtsággal, álmatlansággal és koncentráció zavarral jár. Ebben az esetben mindenképpen fogyasztani kell valami cukrosat. Az izomgyengeség súlyosságát egy skálán szokták mérni ami hatfokozatú. A nulladik szinten található az izom összehúzódás hiánya amíg az ötödik szinten a normális izomerő található.

Az első szinten egy kis összehúzódásról beszélünk, viszont az ízületnél nem vehető észre elmozdulás. A második, a harmadik és a negyedik szinten az ízületek is elmozdulnak de nem biztos, hogy a beteg személy képes erőt kifejteni. Egyes kutatások szerint az izomgyengeséget a magas szintű kalciumhiány okozza. Azt már manapság nem lehet kijelenteni, hogy az izomgyengeséget a tejsav okozza. Az igaz, hogy a tejsav felborítja a szervezet elektrolit egyensúlyát, ezzel pedig közvetve hat az izmok erőkifejtési tulajdonságaira.


Mindenképpen érdemes pótolni a B-vitamint a szervezet számára. A HillVital féle B-Komplex multivitamin tartalmazza az egész B-vitamin családot. Erre neked is szükséged van! 

Ezek állhatnak az izomgyengeség hátterében.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában