Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Izommerevség

Izommerevség

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 16. 16:30:00

A testben találhatóak felületi és mélyizmok.

A felületi izmok nagy tömeggel rendelkeznek, ezek vesznek részt a testrészek mozgatásában.

A mélyizmok felelnek a gerinc stabilitásáért és a törzs megfelelő tartásáért. De hogy mitől is alakul ki a merev hátizom?

A sok ülőmunka és persze a mozgásszegény életmód a háttérben.

Ezek közben nagyon helytelen testhelyzetet veszünk fel, ezeket a helyzeteket pedig a mélyizom próbálja kompenzálni. Ebben az egész napos kompenzálásban rendkívül elfáradnak a mélyizmok. Az állandó feszüléstől görcsösek lesznek. Ez történik akkor is ha aránytalanul terhelődik a jobb és a baloldal is, ezért alakul ki a görnyedt testtartás.

A megfelelő kezelés célja mindenképpen a fájdalom megszüntetése és persze a kellő mozgás visszaállítása.

Először is pihentetni kell, aztán elkezdeni a mozgást. Muszáj erősíteni a mélyizomzatot, hogy helyen legyen a testtartás, mivel enélkül csupán átmeneti lesz a megoldás. Van amikor gyógyszeres kezelésre van szükség. A gyógytorna is ajánlott a gyógyuláshoz.

Vannak olyan természetes megoldások amelyek szintén segíthetnek a kezelésben. Ilyen a Gyógyfüves Mesterbalzsam is ami 12 gyógynövényt tartalmaz és persze semmiféle mesterséges összetevő nincs benne.


Izommerevség

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.