Menü

Jó tanácsok az egészséges gerinc érdekében

Veress Máté - HillVital
2020. 03. 24. 13:30:00

Helyes testtartás:

Állás közben legyen a medencéd középhelyzetben, és ne billenjen se előre, se hátra. Hátulnézetből a vállak, a lapockák alsó csúcsai, a farpofák, a medence és a térdhajlatok egy vonalba és magasságba essenek.


Stressz csökkentése:

A stressz izomfeszülést és izomgörcsöt is okozhat, ami pedig nem tesz jót a testnek. Mindenképpen szánj időt arra, hogy kikapcsolódj, valamint aludj eleget.


Aktív időtöltés:

Az emberek túl sok időt töltenek a számítógép és a televízió előtt, és ez káros hatással van a gerincre, az izmokra, az ízületekre és az egész szervezetre. Mozogj rendszeresen, heti 2-3 alkalommal érdemes valamilyen fizikai munkát végezni.


Megfelelő táplálkozás:

A tudatos táplálkozás nagyon sokat tesz az egészséges mozgásszervekért. Ha súlytöbbleted van, akkor érdemes tőle megszabadulni, mivel az is plusz terhet nyom az ízületekre és a gerinccsigolyákra. Igyál napi 20 kg testsúlyonként 1 liter folyadékot. Este 18:00 után már lehetőleg ne étkezz!
 

Fontos, hogy ügyelj a mozdulataidra is!

Meg kell előznöd a nyak, a hát és a gerincproblémákat ezért kerüld azokat a pozíciókat amelyek kellemetlenek a számodra. Nem ajánlott több órán át egy helyben állni vagy ülni. Változtasd gyakran a testhelyzetedet. Munka közben is állj fel és nyújtózz ki.  Ne emelj nehéz tárgyakat ha nem muszáj. Ha mégis muszáj, akkor a terhet egyenlően oszd el. Mellőzd az előrehajolást és az erőteljes csavarodást is.

 

Fájdalom esetén érdemes természetes készítményeket használni. A Mesterbalzsam is ilyen, ugyanis 12 gyógynövényt tartalmaz, és segíthet legyőzni a fájdalmat.
 

Tanácsok az egészséges gerincért

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.