Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Jobb lapockába sugárzó fájdalom

Jobb lapockába sugárzó fájdalom

Veress Máté - HillVital
2021. 06. 23. 10:28:00

Az izomletapadás elsődleges jele a görcs, a kötöttség ami szinte bármilyen izomcsoportot érinthet akár a megterhelés és a genetikai hajlam miatt is.
 

Kiválthatja a stressz, a sok cipekedés a terhelés és a berögzült mozgás is. 
 

A legtöbb esetben csak helyi panaszokat észlelhetsz mint hát-, nyak-, váll- és karfájdalom de kialakulhat zsibbadás és érzéskiesés. Az említett kötöttség akár a mélyebb izomcsoportokat is érintheti, akadályozhatja a vér oxigéndús áramlását és a tápanyag felszívódását is a szervezetben. A lapocka felett és alatt lévő izomcsoportok nagyon összetett feladatokkal vannak ellátva, az izomrostok ha egymáshoz tapadnak, akkor segíti az összehangolt koordinációt és a megfelelő mozgást. Amennyiben ezek az izmok nagyon feszesek vagy görcsösek akkor hajlamosak lehetnek nagy nyomást kifejteni az ízületekre és a háti bordára.

A feszesség miatt nem lesz megfelelő a testrészen a vérkeringés és ez a tüdőhöz is kisugárzik.

 

Ennek a következménye, hogy sokkal kevesebb oxigént tud felvenni és napközben akár nehézlégzést is tapasztalhatsz. Ezek együttesen szívritmuszavarhoz vagy pánikrohamhoz vezethetnek. Gyakorivá válhatnak és felerősödhetnek ezek a tünetek ha nem mozogsz rendszeresen vagy nem táplálkozol kiegyensúlyozottan. A pszichés problémák és a stressz is nagyon romboló hatással van a testre és okozhatja a problémákat.

Fontos arra törekedned, hogy a keringés megfelelő legyen, mivel a pangás hosszú távon csak károsítja a szervezetet.

Ha az egyik izom vérkeringése nem megfelelő, akkor sajnos az le fog épülni és végül elsorvad. Az idegfájdalom akár mindennapos is lehet és a mozgás ezért nagyon nehézkessé válik. Ezek a zavarok kihathatnak az összes szerv működésére, ezért nem szabad elhanyagolni a panaszokat hanem szakemberhez kell fordulni. Egy rendszeres gyógymasszázs képes enyhíteni vagy megszüntetni a nehézlégzést, a szívritmuszavart vagy a pánikrohamot. A rád nehezedő mindennapos stressz képes rámenni a hátadra is. Mindenképpen megoldást kell találnod a stressz csökkentésére. Érdemes annyi munkát vállalni amennyit a szervezet elbír.

jobb lapockába sugárzó fájdalom

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.