Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Jobb minőségű kenyerek

Jobb minőségű kenyerek

Veress Máté - HillVital
2017. 08. 24. 14:23:00

Az új előírások értelmében a kenyerek összetevőit módosították. Így sokkal jobb minőségű, tartalmas, tápanyagban és rostban gazdagabb kenyerek, pékáruk kerülhetnek az asztalunkra.
 

Az első változás, hogy megszűnt a házi kenyér kifejezés, helyette búzakenyér, fehérkenyér elnevezés lett. A kézműves kenyerek azok a kenyerek, amelyeket kézi technológiával, kovász nélkül készítenek.
 

A kenyér nevét adó összetevők arányát lényegesen megnövelték.
 

Például rozskenyérnek csak az a kenyér nevezhető, amelyikben legalább 60 % a rozstartalom (eddig 40 % volt). A rozsos kenyérben lényegesen kevesebb a rozstartalom, 30 % feletti. (eddig 15,1 % volt).
 

A teljes kiőrlésű kenyerek esetében régen már 5 % teljes kiőrlésű liszt is elegendő volt, hogy a kenyeret teljes kiőrlésűnek nevezzük. Ezentúl legalább 60 % teljes kiőrlésű liszt mellett legfeljebb 40 % búza-, rozs vagy tönkölylisztet kell, hogy tartalmazzon.
 

A tönkölykenyér tönkölyliszt-tartalma szintén 60 %-os.

 

A Graham-kenyér ezentúl 90 % Graham-lisztet fog tartalmazni. Mind az íz, mind az állag tekintetében sokkal finomabb lesz.
 

A csomagolt termékeken fel kell tüntetni a kenyér összetételét (adalékanyagok). A nem csomagolt termékek esetében pedig az üzletben hozzáférhetővé kell tenni a fogyasztók számára a kenyerek összetételéről szóló tájékoztatót.
 

Fontos még tudni, hogy az összetételek felsorolásában mindig az van elöl, amelyikből a legtöbb van a termékben. Ezt követi csökkenő sorrendben a többi összetevő. Az allergéneket is fel kell tüntetni a kenyerek csomagolásán, csomagolatlan kenyerek esetében szintén ki kell tenni az üzletben, hogy a vásárlók tájékozódhassanak.
 

Jobb minőségű kenyerek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés