Ezekben az ételekben a legkevesebb a kalória
HillVital
2016. 08. 25. 16:26:00
Spárga: Nagyon jó méregtelenítő, és vízhajtó hatása is van, valamint sok benne a vas, a cink, a K-vitamin, a B6-vitamin, C-vitamin és az E-vitamin.
Fogyaszthatjuk párolva, salátában, omlettben vagy krémlevesként. Egy csészényi spárgában 27 kalória van.
Brokkoli: Sok rostot tartalmaz, valamint gazdag ásványi anyagokban, és hasznos antioxidáns. Párolva nagyon finom, de készülhet belőle krémleves és főzelék is. Mindössze 31 kalóriát tartalmaz egy csészényi brokkoli.
Rukkola: Egy csészényi rukkolalevélben mindössze 4 kalória van, valamint sok rostot és vitamint is tartalmaz (A-, C- és K- vitamin). Fogyaszthatjuk salátákban, vagy turmixokba is tehetjük.
Kelbimbó: Ennek is magas a rosttartalma, és csészénként 38 kalóriát tartalmaz. Fogyasztható párolva köretnek, vagy akár csőben sütve.
Káposzta: Egy csészében 22 kalória van. Sok benne a rost, a vitamin és az ásványi anyag. Fogyaszthatjuk nyersen, de párolva és salátaként is megállja a helyét.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!