Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Kar zsibbadás

Kar zsibbadásSzámos ok miatt zsibbadhat a kéz. A legtöbb esetben a nyaki gerinc problémái okozzák a tüneteket. A szakemberek szerint akár szívprobléma is állhat a probléma mögött. A zsibbadás egy gyakori probléma ami akár több betegségre is utalhat. Foglalkozni kell a zsibbadással mivel sajnos súlyos betegséget is jelezhet. Ki kell deríteni a minél hamarabb a pontos okát.

Csupán akár a rossz testtartás miatt is kialakulhat a zsibbadás és ez tartós is maradhat. A kar zsibbadásnak mozgásszervi oka is lehet. Ha nyaki gerinccsigolyák fájnak akkor az kisugárzik a vállba, a karokba és a hátba is.
Idegkárosodás miatt is zsibbadhat a láb és a kar. Az idegkárosodás mögött állhat alkoholizmus, májkárosodás, vitaminhiány és cukorbetegség is. Sajnos egy lehetséges szívprobléma is állhat a háttérben.

A világ népességének majdnem a fele szív- és érrendszeri problémában hal meg. Erre is nagyon oda kell figyelni mivel a szívbetegség nagyon lassan alakul ki. Akkor lehet szívproblémára gyanakodni ha a zsibbadás a bal karban érezhető. Mindenképpen csökkenteni kell a stresszt mivel rendkívül káros a szervezetre köztük a szívre. Szerencsére a HillVital Tea Relax kifejezetten a stressz csökkentésére lett kifejlesztve és kizárólag gyógynövényeket tartalmaz.