Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Karácsonyi készülődés

Karácsonyi készülődés

HillVital
2016. 12. 07. 16:09:00

Most van az év legszebb időszaka, az advent. Sokaknak azonban mégis idegesen, stresszesen zajlik. Különösen a háziasszonyoknak. Mivel tegyük stresszmentessé az adventi időszakot? Eláruljuk…

Abban, hogy a háziasszonyok idegesen élik át az adventi időszakot, két dolog is szerepet játszhat.

Az egyik az, hogy mindent ők akarnak csinálni, a másik pedig az, hogy mindent tökéletesen. A férfiak nem csinálnak túl „nagy felhajtást”, többnyire kihúzzák magukat a tennivalókból, még az ajándékvásárlásból is. Persze nem minden családban van így, vannak kivételek.

De a nők másabbak…

Ők azt szeretnék, hogy ragyogjon a lakás, nekik legyen a legszebb karácsonyfájuk, mindenki tökéletes ajándékot kapjon, mindenféle finomság kerüljön karácsonykor az ünnepi asztalra…

De mit is kell tennünk, hogy karácsonykor ne egy idegileg kimerült, holtfáradt feleség, családanya üljön a közös ünnepi asztal mellé? Mi a megoldás?

A válasz egyszerű: az ünnep közös, így a tennivalók is. Legyen természetes, hogy mindenki kiveszi a részét a feladatokból! 

A karácsonyi nagytakarítást érdemes már jóval az ünnepek előtt letudni, ahelyett, hogy az utolsó percben kapkodunk. A háziasszonyok között van olyan, aki egyedül szereti ezt csinálni olyankor, mikor nincs otthon a család. De olyanok is akadnak, akik az egész családot bevonják a takarításba.

A karácsonyfa vásárlását, felállítását nyugodtan végezheti a családfő. Az interneten megrendelhető ajándékok beszerzését is - közös megbeszélés után- rábízhatjuk.

A díszek, szaloncukrok előkészítését, a lakás és a fa díszítését bízzuk rá a gyerekekre. Sőt, a karácsonyi e-mailek elküldését is.

A sütemények és a karácsonyi töltött káposzta elkészítése pedig lehet nyugodtan a nagyi feladata. Örülni fog, hogy még mindig az ő zserbója a legfinomabb.

Karácsonyi készülődés

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában