Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Antibiotikum. Kell, vagy nem kell?

Antibiotikum. Kell, vagy nem kell?

HillVital
2016. 04. 19. 14:21:00

Antibiotikumos kezeléssel a betegség egy hét alatt elmúlik, anélkül hét nap… - szokták mondani tréfásan. Mivel az antibiotikumok célzottan a baktériumok egyes típusai ellen hatásosak, nem kell feltétlenül azonnal elkezdeni szedni. A gyógyszerek egyébként is legyengítik az immunrendszert, növelik a kórokozók ellenállóvá válásának kockázatát. Ha erős az immunrendszerünk, a szervezet saját védekező mechanizmusa győzi le a betegséget.  Egyébként a legtöbb légúti megbetegedés vírusos eredetű, arra az antibiotikumok meg végképp hatástalanok. Ha azonban orvosilag indokolt az antibiotikumos kúra, gyógynövényekkel és helyes táplálkozással helyreállítható az immunrendszer és a bélflóra egészsége.  A gyógynövények javítják a mesterséges antibiotikumok hatékonyságát, ellensúlyozzák a fellépő mellékhatásokat, támogatják a szervezetet, segítenek a betegség leküzdésében. Ráadásul a szervezet nem gyengül le, hanem épp ellenkezőleg: megerősödik. Néhány gyulladást csökkentő gyógynövény: Aloe Vera, tőzegáfonya, kamilla, körömvirág, zsálya. Keresd az ezeket tartalmazó teákat, kenőcsöket, balzsamokat! 
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Egészség
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában