Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Érdekes kérdések…

Érdekes kérdések…

HillVital
2017. 02. 27. 15:01:00

Miért kék színű a vénánk, ha a vérünk piros?

A vérünk természetesen piros színű, akár a szívből kifelé indulva, de oda visszatérve is. Ereink sem kékek, mégis annak látjuk őket. Ez azért van, mert a bőrfelszínhez közel elhelyezkedő erek kevesebb vörös fényt tükröznek vissza, mint a környezetükben lévő szövetek.

Mi értelme van a szemöldökünknek?

A szemöldökkel csak a baj van – gondolják sokan. Csak a baj van vele, mert sohasem olyan formájú, amilyennek mi szeretnénk. A nők ezért csinosítják, formálják. De miért is van ott, mi szükség van rá.  A válasz: ha a homlokunk erősen izzad, a szőrszálak elvezetik a vizet, így az nem megy a szemünkbe. Mind emellett nagy szerepe van a kommunikációban is.

Miért lesz ráncos az ujjunk fürdés után?

Ha sokat tartózkodunk vízben, a kezünk kiázott, ráncos lesz. Egy nemrég végzett kutatásból viszont kiderült, hogy bőrünk nem is ázik fel, hiszen a jelenség csak a kéz- és lábujjakon figyelhető meg. Oka valószínűleg evolúciós folyamatokra vezethető vissza.  A ráncos bőr segítségével ugyanis könnyebben fogunk meg tárgyakat a vízben, illetve a lábujjaink is könnyebben tapadnak a talajhoz. Ugyanez az idegi reakció, amelynek során vérereink összehúzódnak, a csimpánzoknál is megfigyelhető.

Miért támadnak a legjobb ötleteink zuhanyozás közben?

Ha rutinszerű, megszokott tevékenységeket végzünk (pl. fogmosás, zuhanyozás), agyunk nem koncentrál teljes erővel az adott feladatra. Így szabad kapacitása folytán a gondolataink szárnyalnak, egyik gondolat jön elő a másik után, a kreativitásunk előtérbe kerül.


Érdekes kérdések a testünkről.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában