Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A kollagén 6 élettani hatása

A kollagén 6 élettani hatása

Veress Máté - HillVital
2020. 02. 13. 11:05:00

Érdemes is először tisztázni, hogy mi is az a kollagén.
 

A kollagén a testben legnagyobb arányban előforduló fehérje. Ez a kötőszövetek legfőbb alkotóeleme. Megtalálható a kollagén az izmokban, a csontokban, a bőrben, a vérerekben, az emésztőrendszerben és az inakban is. A kollagén képes erőt és rugalmasságot biztosítani a bőrnek. Segít az elhalt és öregedő bőrsejtek lecserélésében. Mivel ez köti össze az izmokat, a bőr kötőszöveteit, a porcokat és az inakat is, ezért nevezik a test „ragasztójának”.


Ahogy telnek az évek, úgy a test kollagén termelése is csökkenni kezd. Ezt a jelenséget nevezik az öregedésnek vagyis megjelennek a ráncok, megereszkedik a bőr és ízületi fájdalom is kialakulhat. Egyéb életmódbeli tényezők miatt is kialakulhat a kollagén vesztés. Ilyen tevékenység a dohányzás, a sok cukor fogyasztása és még a túlzásba vitt napozás is.
Nagyszerű kollagén forrás a csontleves, a tojásfehérje valamint a fehér húsú halak is de lehet pótolni étrend-kiegészítők vagy por formájában is.

De most jöjjön, hogy milyen hatásokkal rendelkezik a kollagén.

 

1. A kollagén javítja a bőr és a haj egészségét is. Az idő múlását sajnos észreveszed a bőrödön, ugyanis az évek során megereszkedik és veszít a rugalmasságából is. Egyre több ránc fog megjelenni. Ha viszont növeled a kollagénszintet, akkor a bőröd sokkal tovább feszes és sima marad.

2. Megelőzhető vele a csontvesztés is. A csontok javarészt kollagénből épülnek fel. Ez adja a csontok szerkezetét és segít erősen tartani. Szintén amikor elkezd a kollagéntermelés csökkenni, akkor kezd el hanyatlani a csontminőség is. Ez vezet sajnos a csontritkuláshoz és a csontsűrűség csökkenéséhez.

3. Az ízületi fájdalmak enyhítésében is segít. A kollagén segít abban, hogy a porc megőrizze a rugalmasságát. Segíti az ízületek könnyebb mozgását.

4. Az izomtömegnek a növekedéséhez is nagyban hozzájárul. Az izomszövet úgy 10%-át a kollagén alkotja. Szükséged van a kollagénre, hogy az izmok erősek maradjanak valamint, hogy megfelelően működjenek.

5. Erősebbé teszi a körmöket, a hajat és a fogakat is. Könnyedén megeshet ha töredezik a hajad és a körmöd, akkor kollagén hiányod van. Ha növeled a kollagén bevitelt, akkor ezek a problémák megszűnhetnek.

6. Megóvja a szív- és érrendszernek az egészségét. A prolin 15%-át adja a kollagénnek. Ez az anyag segíti az artériafalak munkáját. Prolinra mindig szüksége van a szervezetnek.

A kollagén 6 élettani hatása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában