Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Kollagén a napi étrendben!

Kollagén a napi étrendben!

Veress Máté - HillVital
2020. 04. 30. 15:42:00

Pontosan mi is az a kollagén? A kollagén egy fontos strukturális fehérje ami végülis egyben tartja a testet.

A bőrnek, a hajnak, az inaknak és az ínszalagoknak rugalmasságot ad.

A csontoknak és a porcoknak szilárdságot biztosít. A kollagén többféle aminosavból épül fel, található benne glicin, prolin, alanin, hidroxi-prolin és glutaminsav is. A kollagén ugyanúgy mint a többi fehérje több aminosavra bomlik fel a gyomorban az enzimek hatására. Ezek az aminosavak bejutnak a váráramba aztán a májba. Vannak olyan aminosavak amelyeket már a máj nem hasznosít, ezek pedig bekerülnek a véráramba és a többi testrészbe is eljutnak. Az nem számít, hogy a kollagént zselatin formában vagy hidrolizált kollagénként fogyasztod mivel mindkettő aminosavvá alakul át vagyis a fehérjék építőelemeivé.

A kollagén pótlással nem az fog létrejönni, hogy az elfogyasztott vegyületek rögtön a véráramba kerülnek és feltöltik a szemek alatt lévő táskákat. Az fog történni, hogy a test a C-vitamin segítségével a rendelkezésre álló aminosavakból kollagént hoz létre. Ettől függetlenül szükség van a kollagén pótlásra azért, hogy fokozd a természetes regeneráló képességet és, hogy a szövetek helyreálljanak.

Ahogy egyre idősebbek leszünk, a kollagén termelés lelassul. Úgy 40 évesen a test már elveszíti a kollagén tartalékának a 15%-át. A kollagén hiány következményei a ráncok, a bőr elvékonyodás, a törékeny haj és köröm, álmatlanság, ízületi fájdalom és gyulladás valamint a sebek lassú gyógyulása.  

Nagyszerű por formában is kapható a kollagén amiből aztán egyszerűen italt készíthetsz.

Tehát vegyük is át összegzésként, hogy mire is lehet jó a kollagén ital.

- Javíthatod vele a bőr rugalmasságát
- Csökkentheted vele a ráncokat
- Minimalizálhatod vele a cellulitisz (gyulladásos betegség) megjelenését
- Jótékony hatással van a porcokra és az ízületekre de kezelhetőek vele az enyhébb ízületi problémák is.


Ahhoz, hogy érvényesüljenek a kollagén peptidek, legalább 10-15 gramm kollagénre van szükség naponta. A maradék elfogyasztott fehérje pedig minőségi forrásból kell, hogy származzon.  Erre nagyon jó a sovány hús, halak, tojás, szójabab, borsó, lencse, teljes kiőrlésű gabonák.

kollagén ital

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában