Menü

Könnyítsd meg az életed a konyhában!

HillVital
2015. 06. 30. 13:59:00

Tojás frissességi teszt: Ha napokig tároljuk a hűtőben a tojást egy idő után érthetően elveszti a frissességét. Ezzel a tippel könnyedén letesztelheted a tojás frissességét. Első nap mikor megvesszük a tojást, tegyük egy magas vízzel teleöntött üvegedénybe. Ha a tojás az edény alján vagy közepén lebeg akkor azt jelenti, hogy friss ha viszont a víz tetején lebeg akkor már elveszette frissességét.

Házi készítésű jégkrém: A nagy melegben mindenki megkívánja a hűsítő ételeket. Olcsón is elkészíthetjük magunknak a saját jégkrémünket. Vegyünk friss gyümölcsöket és facsarjuk ki. Ha ez kész öntsük egy tasakba majd ezt tegyük be a fagyasztóba és kész. Olcsó, egészséges és gyorsan elkészíthető ráadásul nincs tele kalóriával.

Fokhagyma héj eltávolítás: Szárítsuk egy kicsit a fokhagyma héját. Néhány napig tároljuk egy edényben és ezután lepereg a már száraz héj.

 

A mikor- melegítési trükk: Mindenki járt már úgy, hogy betette az ételt melegíteni és szinte már megsült az étel mégis hideg maradt a közepe. Annyi a trükk, hogy a tányér közepébe csinálunk egy teret ami segít a hő eloszlásában. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

Legyen friss a saláta napokig: Tegyük a zöldségeket egy tálba majd tegyünk rá egy papírtörlőt ezután fedjük le fóliával. A papírtörlő felszívja a kialakult nedvességet, ezért nem ázik el a saláta és 1-2 nap múlva is friss marad.

A fakanál trükk: Ha kifut az étel egyszerűen egy fakanál segítségével is megelőzhetjük. Ha otthagyjuk a gázon a lábast akkor tegyünk fölé egy fakanalat, ugyanis a kifutó habot a fa felszívja és nem fog tovább futni. 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés