Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Néhány konyhai trükk.

Néhány konyhai trükk.

Veress Máté - HillVital
2016. 06. 15. 16:09:00

A hússzeletek közé tegyél folpackot, úgy fagyaszd le. Ezzel a módszerrel nem fagynak össze a szeletek. Ha kell, annyi szeletet veszel ki belőle, amennyire szükséged van.
 

Nem áll össze a főtt tészta, ha mielőtt leszűröd, egy pohár hideg vizet öntesz a főzőléhez.
 

Ha a palacsintatésztához  szénsavas ásványvizet vagy szódavizet keversz, sokkal könnyebb és vékonyabb lesz a palacsintád. Ráadásul sokkal több palacsinta süthető belőle, ha több vizet adagolsz hozzá. Ha cukor és tej nélkül készíted, akkor pedig nem ragad le. Elég édesség lesz a töltelékben!

 

Ha mézet kell kimérned kanállal, olajozd be a kanalat. Így biztosan lecsusszan róla a méz.
 

A káposztafőzéstől kellemetlen szag terjeng a konyhában? Tegyél a káposzta tetejére egy kis vászonzacskóban egy szelet kenyeret.
 

Ne rakjuk a kenyeret a hűtőszekrénybe! A tésztája megöregszik, és szívós lesz.
 

A gyümölcsöt úgy fagyaszd le, hogy egy 1 literes tejes doboz tetejét vágd le, zacskóval béleld ki. Tedd bele a fagyasztani valót, s ha megfagyott, vedd ki a dobozból. Így kis téglákat kapsz, melyek jól pakolhatók a fagyasztóban.
 

A rántott hús sokkal ízletesebb, ha panírozásnál a tojásba egy kis sört is öntesz. (Feltéve, ha a férjed még nem itta meg.)

Ismerj meg néhány konyhai tippet, trükköt.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés