Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Könyök ideg zsibbadás

Könyök ideg zsibbadás

Sági Zsolt - HillVital
2020. 04. 16. 15:20:00

Először is érdemes tisztázni azt, hogy mit is jelent a könyök zsibbadása.

A zsibbadás két dolgot szokott jelenteni.

Az egyiket hipesztéziának vagyis érzékcsökkenésnek nevezik, a másikat pedig dizesztéziának vagyis fájdalmas fonákérzésnek szokták nevezni. 

Az elsőnél általában csökken az érzékelőképesség vagyis az egyén nem érzékel jól (nem érzékeli a hideget, a meleget és a fájdalmat sem). Az utóbbinál pedig fájó és szúró érzést lehet tapasztalni.
A zsibbadás egy tünet, amit többféle betegség valamint hatás is okozhat. A zsibbadás gyakoriságát nem lehet meghatározni. Bármilyen életkorban jelentkezhet, viszont annyi lehet a különbség, hogy minden korban más állhat a zsibbadás hátterében.

A zsibbadás legfőbb oka az lehet, ha valaki ül például, akkor eközben a súlyával elnyomja az idegeket és az ereket is.

Ebben az esetben általában nem tart olyan sokáig a zsibbadás érzése. A zsibbadás mivel érzészavar ezért az idegrendszer működési zavara miatt is kialakulhat. Ha az agyból indulunk ki, akkor akár lehet stroke vagy valamilyen agyi keringészavar is a zsibbadás hátterében. Akár egy fejet ért trauma is okozhat zsibbadást a testtájak terén is.

Amennyiben a zsibbadás hátterében a perifériás idegek problémája áll, akkor gerincbetegségről lehet beszélni.

Ki kell emelni porckorong sérvet vagy a gerincmeszesedést. Sok esetben a lumbágó és az isiász is járhat a végtagok zsibbadásával. Amikor a gerincben vagy a végtagokban lévő idegek megsérülnek akkor is kialakulhat zsibbadás.

Vannak olyan esetek is amikor valamilyen keringési zavar vagy Lyme-kór is okozhat zsibbadást.

A B1-,B5- és a B12- vitamin hiánya is szokott okozni zsibbadást de még a vérszegénység is. Jobb esetben  csak egy hosszú könyöklés illetve a könyök beütése okoz zsibbadást ami eléggé rövid ideig tart. A kezelés nem annyira egyszerű, mivel nem a tünetet kell hanem a betegséget ami okozza. Amikor a zsibbadás hátterében nem áll betegség, akkor mozgatással könnyedén megszüntethető a probléma. Sajnos egy állandó zsibbadás nagyon tudja rontani az életminőséget.    
Könyök ideg zsibbadás 
  

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.