Körözött burgonyába töltve
Veress Máté - HillVital
2021. 09. 27. 11:42:00
Hozzávalók
- 25 dkg túró
- 1 kg burgonya
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 teáskanál pirospaprika
- 4 evőkanál tejföl
- ízlés szerint só, köménymag, rozmaring, bors
- egy evőkanál kókuszolaj
Elkészítés
Először is hámozzuk meg a krumplit, vágjuk félbe, és enyhén sós vízben főzzük meg! Ezután elkészítjük a körözöttet: a túrót elkeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a pirospaprikát, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, kevés köménymagot is adunk hozzá, és összekeverjük. Ha a krumpli kihűlt, egy kiskanállal kikaparjuk a belsejüket. Egy serpenyőben kevés olajon jól megpirítjuk a krumplikat, közben sózzuk, borsozzuk őket, és csipetnyi rozmaringgal is megszórjuk. Végül a körözöttet betöltjük a burgonyákba.
HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?
IGEN
NEM

Az aranyér egy igen kellemetlen betegség amely sokak életét keserítheti meg. Szerencsére azonban kellő odafigyeléssel nem csak megelőzhető, de megléte esetén is enyhíthető, illetve akár meg is szüntethető. Ebben nyújt segítséget az ingyen letölthető elektronikus könyvünk.