Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Tudod, mit árul el a lábunk?

Tudod, mit árul el a lábunk?

Sági Zsolt - HillVital
2021. 05. 25. 13:34:00

Gyakran felhívhatja a lábunk a testünk másik részén lévő problémára a figyelmet.
 

Nagyon fontos, hogy odafigyeljünk a lábainkra.

 

Ha görcsöl a lábunk, az lehet a kiszáradás jele is, mivel az elégtelen folyadékbevitel miatt nem kapnak elegendő oxigént és tápanyagot az izmok.
 

Ha séta közben ér a görcs, akkor keringési problémákra kell gyanakodnunk, de túlterhelés és nem megfelelő bemelegítés miatt is lehet. A cipő miatt is kialakulhat, főleg a nőknél, ha sokat váltogatják a magas és a lapos sarkút.
 

Megduzzadt nagylábujj: A köszvény miatt gyakran megduzzadhatnak a lábujjak, ezzel fájdalmas és forró érzést okozva. Férfiak esetében gyakoribb. Hajlamosító tényező lehet a túlsúly, az elhízás, valamint az alkoholban és húsban gazdag étrend is.
 

Duzzadt láb: Utalhat rossz vérkeringésre, de lehet akár szív-, vese- vagy májelégtelenség jele is. Ha vörös, forró és gyulladt a végtag, akkor állhat fertőzés a háttérben, ha viszont duzzadt és véraláfutásos, akkor lehet rándulás vagy törés is.
 

Elszíneződött körmök: Ha a nők rendszeresen lakkozzák a körmüket, és lemosás után sárgás marad a felülete, az tüdőbetegséget, pajzsmirigyproblémát vagy akár arcüreggyulladást is jelezhet. Ha meg van vastagodva, akkor gombás fertőzés lépett fel.
 

Bizsergés: A zsibbadó vagy bizsergő láb keringési problémákra vagy idegbecsípődésre is utalhat. A hosszú ideig tartó magas vércukorszint is okozhat bizsergő érzést.
 

A láb elárulja a betegségeket.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.