Menü

Most kiderítjük mit is jelent a nyugtalan láb szindróma!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 17. 12:05:00

A nyugtalan láb szindróma  inkább a nőket szokta érinteni nagyobb gyakorisággal.

A férfiaknál is előfordulhat, viszont mindkét nemnél elmondható, hogy a kor előrehaladtával megnő az esély a kialakulásra. 

Azt lehet tudni, hogy az orvostudomány számára még egyelőre ismeretlen a betegség oka. 

A másodlagos RLS (nyugtalan láb szindróma) hátterében állhat valószínűleg vashiány, vagy súlyos vesebetegség, terhesség, cukorbetegség vagy akár Parkinson-kór is. Az elsődleges RLS betegség általában 50%-ban genetikai eredetű. Ezek az információk sajnos csak feltevések, mivel még nem sikerült bizonyítani.

A nyugtalan láb szindrómában szenvedők elég nehezen tudják leírni, hogy mit is éreznek. Leggyakrabban szúró, viszkető és égető érzést lehet tapasztalni a csontokban valamint a vénákban fájdalom jelentkezhet. Általában nem szoktak vele tisztában lenni az emberek, hogy ez egy betegség és kezelhető.

A legfőbb jellemzője a betegségnek, hogy az éjszakai órákban szokott jelentkezni vagy lefekvéskor esetleg pihenéskor. Ezek a tünetek egyre erősödhetnek. A betegnél ilyenkor alvászavar is kialakul a fájdalom miatt, gyakran az éjszaka közepén is felébredhet. A fizikai fájdalom mellett, eléggé megterhelő lelkileg is az állapot, mivel jelentősen képesek a tünetek lerontani az életminőséget.

4 alaptünete van ennek a betegségnek:

- Egy kényelmetlen érzés tapasztalható a lábban, és ez erős kéztetést jelent az adott végtag mozgatására.

- Ez a kényelmetlen érzés enyhülhet a mozgatás hatására.

- A tünetek általában nyugalmi állapotban, alvás közben, pihenéskor fordulnak elő sokkal erősebben.

- Egyre jobban erősödnek a nap folyamán, estére pedig nagyon rossz lehet.

Érdemes mindenképpen gyógynövényes balzsamokat kipróbálnod, mivel a gyógynövények képesek enyhíteni a fájdalmat, ezzel pedig sokkal jobb lesz az életminőséged. Egy fontos dolog még, hogy érdemes elmenned egy orvoshoz is.

Lábfájdalom nyugalmi helyzetben

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.