Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A lapocka alatti hátfájás oka

A lapocka alatti hátfájás oka

Sági Zsolt - HillVital
2020. 02. 24. 15:48:00

A lapocka alatti hátfájás az igen gyakori panaszok egyike.

Az ilyen fájdalomtól szenvedők gyakran számolnak be sajgásról, tompa fájdalomról, érzékenységről és égő fájdalomtól a lapocka teteje közötti részen.

Izomrendszeri okok:

A lapocka alatti fájdalom leggyakrabban az izomtörzs problémájára vezethető vissza. A kar és a felsőtest megerőltetése könnyedén okozhat fájdalmat a lapockákban. Ezt könnyedén más izomcsoportok fájdalma is kísérheti.

A legtöbb esetben ezek mindössze helyi panaszokkal járnak együtt, mint, a hát-, nyak-, váll-, és karfájdalom, valamint zsibbadás esetleg érzéskiesés.

Izomletapadások, valamint izomsérülések az alábbiak esetén léphet fel:
- súlyemelés
- rossz tartás
- hosszabb ideig tartó ülő munka
- edzés

Sajnos az is előfordul, hogy a tünetek a rossz alvópóz hatására jelennek meg.

Izomletapadásokat a Kapsamax balzsam segítségével kezelhetjük.

Csontproblémák:

Lapocka esetében csak ritkán fordulnak elő törésből fakadó fájdalmak, ugyanis ez a test legnehezebben eltörhető csontja. Egy nagyobb baleset vagy esést követően ez mégis előfordulhat.

Csontritkulásban szenvedők esetében sajnos komolyabb baleset nélkül is eltörhet.

Okozhatja a fájdalmat továbbá ízületi gyulladás is, amely lehet közvetlen, vagy érintheti a vállakat, gerincet, melyből aztán a fájdalom kisugárzik.

Ilyen ízületi problémák esetén a Mesterbalzsam kifejezetten hatásosnak bizonyul.

Szívvel kapcsolatos problémák:

Előfordulhat, hogy a lapockafájdalom a szívinfarktus jelzi. A szívinfarktus további jelei a mellkasi fájdalom, valamint a szapora légzés. Ha ezt tapasztaljuk, akkor azonnal hívjunk segítséget!

Ha bizonytalanak vagyunk a fájdalom okában, valamint szívbetegség kockázata is fennáll, akkor mindenképp érdemes felkeresni orvosunkat.

A fájdalom pontos meghatározása gyakran igen összetett feladatnak bizonyul. Ilyenkor az orvos gyakran kikérdezi a beteget, valamint további fizikai és egyéb vizsgálatokat végez.

Fáj a hátam a lapocka alatt

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.