Menü

A legnépszerűbb zöldségek és gyümölcsök

Veress Máté - HillVital
2019. 07. 11. 11:24:00

Egyre többen fogyasztanak magyar eredetű zöldségeket és gyümölcsöket. A lista élén áll a burgonya, a hagyma és a sárgarépa is. Egy kutatás szerint minden harmadik bevásárlókosárba szokott kerülni zöldség vagy gyümölcs. 

Egyre többen fogyasztanak Magyarországon zöldséget és gyümölcsöt is. Gyümölcsre inkább a tavaszi és nyári hónapokban nagyobb a kereslet, míg ősszel és télen inkább átkerül a hangsúly a zöldségekre. Gyümölcsök közül érdemes megemlíteni az epret, a cseresznyét, a sárgadinnyét, a görögdinnyét, valamint az őszibarack. A zöldségek közül a legnépszerűbb a paprika, a paradicsom, a hagyma, a sárgarépa és a burgonya.

Bár nagyon népszerűek a zöldségek és a gyümölcsök is, de még mindig nem elsődleges szempont az emberek számára. A gyümölcsök és a zöldségek napi fogyasztása több betegség kezelésében és megelőzésében is segíthet. Lehet szó emésztő és bélrendszeri problémáról, esetleg szív- és érrendszeri problémáról is vagy akár daganatos betegség kezelésében is sokat segíthetnek.

A földieper:

A földieper kiemelkedően magas C-vitamin tartalommal rendelkezik. Nagyjából 8 szem eperd elfogyasztásával fedezni tudjuk a napi C-vitamin bevételünk 160%-át. Ugyanez a mennyiség 170 mg káliumot és 50 kalóriát tartalmaz. Lehet fogyasztani magában, de gyümölcssalátaként is nagyon ízletes.

A sárgadinnye:

A sárgadinnye nagyon sok A-, és C-vitamin tartalmaz. A benne lévő A-vtamin segít a bőr egészségének a megőrzésében. Ez azért nagyon fontos, mivel a bőrünk az egyik legfontosabb védőpajzsunk a betegségek és a fertőzések ellen. Emellett egy kis szelet sárgadinnye elfogyasztásával fedezzük a napi C-vitamin szükséglet 80%-át, valamint a napi A-vitamin szükséglet 120%-át. Mindetz úgy, hogy egy ilyen szelet nagyjából, mindössze 50 kalóriát tartalmaz.

A sárgarépa:

A sárgarépa a napi A-vitamin szükséglet 110%-t tartalmazza. Ugyanez a mennyiség nagyjából 250 mg káliumot tartalmaz. A benne lévő A-vitamin fontos szerepet játszik az immunrendszer helyes működésében, valamint a bőr és a szem egészségében.

Legjobb zöldségek gyümölcsök

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.