Menü

Létezik megoldás pikkelysömörre is!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 23. 15:28:00

A pikkelysömör nem egy egyszerű kiütés, ami külsőleg kezelve örökre eltüntethető.

A pontos diagnosztizálás elengedhetetlen, hiszen belgyógyászati probléma lévén komoly szervi gondok húzódhatnak meg a háttérben. 

Az első lépés a szakorvos felkeresése. Egy vállrándítással nem lehet elintézni a kórkép megalkotását, hiszen annak súlyos következményei lehetnek, a félre kezeléstől kezdve, a nem megfelelő hatékonyságú szerek alkalmazásáig. A pszoriázist immunológiai gyulladás váltja ki, melynek lefolyása krónikus, s mely nem fertőző, azaz nem veszélyezteti a közvetlen környezetet. A bőrfelszínen megjelenő vöröses színárnyalatú, fehéren hámló plakkok, és papulák miatt nevezték el pikkelysömörnek, utalva hámló tulajdonságára.

A bőrgyulladáshoz nem egyszer fájdalmas ízületi panaszok is társulnak.

A viszketés nem általános, ritkán jelentkezik, bár az akut fellángolások esetén sűrűbben előfordul. A kórkép tipikusan multifaktoriális, hiszen több tényező együttesen alakítja ki a betegség megjelenését. A diagnosztizálás, Az azonosítás gyorsan lezavarható, hiszen a plakkok minden esetben szinte ugyanazokon a helyeken alakulnak ki: a könyökökön, a térdeken, a hajas fejbőrön, vagy épp a talpakon. A terápia nagyjából, az orvostudomány jelenlegi álláspontja szerint a helyi kezelésre korlátozódik, azaz a pikkelyeket hámlasztó készítmények segítségével kell eltüntetni.

A pikkelysömör kiválóan kezelhető aloe vera tartalmú krémmel.

Az aloe vera pozitívumairól biztosan hallottál már. Nem véletlen, hogy sokan csoda növénynek is nevezik, utalva fantasztikus tulajdonságaira. Kívülről alkalmazva hihetetlenül gyorsan beindítja a sebgyógyulást, elősegítve a foltok nyomtalan eltüntetését. Belsőleg is érdemes használni, hiszen fogyasztásával mérsékelhetőek a gyulladásos panaszok, és orvosolhatóak a láthatatlan problémák is. Igaz a pikkelysömörre csak határozottan súlyos esetben kínálnak belsőleg adható gyógyszereket, az aloe verat, azonban kockázat nélkül alkalmazhatod, sikerrel. Külsőleg nyugtatja a bőrt, támogatja a hámosodást, és a sebgyógyulás folyamatát is lerövidítheted vele. Magával a növénnyel is kezelheted magadat, de a legjobb, ha valamilyen kombinált, aloe vera tartalmú készítményt választasz.

Megoldás pikkelysömörre

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.