Menü

Vélemények a maca gyökérről, miért érdemes fogyasztani

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 01. 11:32:00

Tudományos kutatások szerint a Maca gyökér kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban, valamint ásványi anyagokban.

Ennek köszönhetően igen sok jótékony hatással rendelkezik.

Hozzájárul a termékenység növeléséhez

Mivel a maca por emeli a vér oxigén szintjét, ezért a termékenység növelésének érdekében is használják. Pozitív hatását már többszörösen is bizonyították.
Férfiak esetében hozzájárul a spermatermelés növekedéséhez, valamint segít a prosztata megnagyobbodás csökkentésében is.

Nők esetében a hormonháztartás kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően járul hozzá a termékenység támogatásához. Segíthet a meddőség bizonyos formáinak a kezelésében is.

Hozzájárul az immunitás, a vitalitás javításához

A maca gyökér az immunrendszerre is nagyon jó hatással van. Természetes módon képes növelni és erősíteni az ellenálló képességét. Alkalmazható enyhe megfázás vagy betegség kiegészítő kezeléseként.

Segít az izomzat és az energia növelésében

A maca port a teljesítménynövelő hatása miatt egyre több aktív sportoló és testépítő is használja, hiszen minden vegyi és káros anyag nélkül hozzájárul az izomzat erősítéséhez és fejlesztéséhez.

Hozzájárul az agyi funkciók működéséhez

A maca gyökér nem csak fizikailag de szellemileg is képes hozzájárulni a teljesítmény fokozásához. A maca ugyanis képes az agysejtek védelmére. Idősebb korban egyre inkább javasolt a fogyasztása. Azonban nem csak védelemre, de a fokozására is képes. Ennek köszönhetően a memória javítása érdekében is ajánlott fogyasztani. Képes a migrénes fejfájás enyhítésére, akár megszüntetésére is.

A maca gyökér fogyasztása nem káros sem belsőleg, se külsőleg. Nincs negatív hatása, valamint mindeddig, még nagy mennyiségű fogyasztása esetén sem mutattak ki mellékhatásokat. Pajzsmirigy problémák és terhesség esetén fogyasztása előtt érdemes orvosunkkal konzultálni.

Mivel a maca gyökér adaptogén növény, ezért teljes hatását csak folyamatos szedése mellett élvezhetjük ki.

Miért érdemes a maca gyökér fogyasztása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A tavasz érkeztével véget ér a téli életmódunk. Ezt a folyamatot egy méregtelenítő kúra segítségével is felgyorsíthatjuk, így könnyebben szabadulhatunk meg a felgyülemlett méreg-, és salakanyagoktól. Ez a rövid olvasmány ebben nyújthat segítséget számodra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában