Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A saláták királya: madársaláta

A saláták királya: madársaláta

HillVital
2017. 02. 22. 16:14:00

A madársaláta látszatra egy egyszerű gyomnövénynek néz ki. Apró kék virága van, levelei csokrosan nőnek.

A legjobb benne, hogy télen és kora tavasszal is rendelkezésünkre áll. Szinte valódi kincsnek számít a vitaminszegény téli hónapokban. A levele nedvességtartalma kellemesen hűsít. Energiatartalma kicsi, de kétszer annyi C-vitamint tartalmaz, mint a fejes saláta. Jelentős mennyiségben található benne B6- és A-provitamin is. Vastartalmát csupán a petrezselyemzöldé előzi meg. Már 10 dkg madársaláta fedezi a szervezet folsavszükségletének felét, jódtartalma kiemelkedő, de kálium, kalcium, magnézium, réz és cink is számottevő mennyiségben található benne. Tisztító és immunerősítő hatással rendelkezik, így sportolók, kismamák, diétázók kedvenc eledele.  De természetesen az egészségükre figyelmet fordítók is előszeretettel fogyasztják. Az ideges emberek salátájának is nevezik, ugyanis megnyugtatja az idegrendszert. Felhasználása, elkészítése változatos. Különböző öntetekkel vagy más zöldségekkel, gyümölcsökkel, olajos magvakkal remek étel készíthető belőle. Felhasználás előtt mindig le kell csipkedni a levélhez tartozó gyökérmaradványokat, majd folyóvíz alatt alaposan meg kell mosni, majd lecsepegtetni. A levelei rendkívül aromásak, a zöld levelű saláták között ezért is tartják a saláták királynőjének.

Legközelebb receptet is közlünk.
Madársaláta a saláták királya. A madársaláta látszatra egy egyszerű gyomnövénynek néz ki. Apró kék virága van, levelei csokrosan nőnek.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Gyógynövények
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés