Menü

A magas vérnyomás és a vesebetegség

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 23. 16:02:00

A magas vérnyomás sok esetben önálló betegség, de legtöbbször valamilyen betegség váltja ki a problémát, pl. vesebetegség. Tudjunk meg többet a témáról!

A vérnyomás és a vesebetegség nagyon bonyolult, és komoly befolyással vannak egymásra.

A vesebetegség is okozhat magas vérnyomást, de a magas vérnyomás is okozhat vesebetegséget.

Tehát ez egy ördögi kör, vagyis nehéz megállapítani, hogy a magas vérnyomás a vesebetegség oka vagy következménye. De fordítva is kérdés: a vesebetegség a magas vérnyomás oka vagy következménye? Vagyis ez a klasszikus „Melyik volt hamarabb? A tyúk vagy a tojás?” szituáció ragyogó példája.

Arra a kérdésre, hogy mi áll ennek a hátterében, nem ennek a cikknek a kompetenciája megadni a választ.

Viszont sok mindent tehetünk, hogy kikerüljünk a vesekárosodás- magas vérnyomás ördögi köréből. Egyrészt kezelni kell a fennálló veseproblémát, másrészt normalizálni kell a vérnyomást. Ehhez alapos orvosi kivizsgálás szükséges. Ezen kívül nagyon fontos a személyre szabott életmódváltás, ami megfelelő táplálkozást és mozgásprogramot jelent. Ennek nagy előnye, hogy nemcsak a vérnyomás csökkentésében, hanem a vesekárosodás kezelésében is hatékony, ugyanakkor az állapot romlásának megelőzésében is segít.

A magas vérnyomásról és a vesebetegségről

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés