Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Megfázásból tüdőgyulladás

Megfázásból tüdőgyulladás

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 24. 09:51:00

Egyre gyakrabban hallani, hogy egy egyszerű megfázásból valakinél tüdőgyulladás alakul ki. Most azt vizsgáljuk meg, hogy lehetséges ez?

Egy egyszerű megfázást is kezelni kell, mert ellenkező esetben komolyabb szövődmény alakulhat ki.

Az első tünetek megjelenését követően enyhíteni kell a tüneteket: orrfolyás, köhögés, láz. Ha nem tesszük, könnyen alakulhat ki tüdőgyulladás. A szervezetbe került kórokozók megtámadhatják a felső légutakat, ki- és belégzéskor bekerülhetnek a tüdőbe, s megfertőzik azt. Nagyon fontos, hogy a beteg már az első tünetek megjelenésekor maradjon otthon, nehogy megfertőzze a környezetét.                

A tüdőgyulladást okozhatja vírus, baktérium, de gomba is.

Tüdőgyulladás esetén a tüdőszövetek gyulladtak, a léghólyagfal megvastagszik, a léghólyagokban folyadék gyűlik fel.

Tünetei a magas láz, a sűrű váladékkal járó köhögés, mellkasi fájdalom, nehéz légzés. Ezek a típusos tünetek. Úgynevezett atípusos tünetek is felléphetnek: hőemelkedés, száraz köhögés, fáradékonyság. Ez utóbbi enyhébb lefolyású, de ugyanolyan szövődményekkel járhat, mint az előző.

A terápia nagyban függ a kiváltó októl. Általánosságban nagyon fontos a magas láz csökkentése, a köhögés enyhítése, bőséges vitamin- és folyadékbevitel (tea, víz). Megjegyezzük, hogy a köhögés drasztikus visszaszorítása sem tanácsos, mert a köhögés hozzájárul a tüdő tisztulásához.  Igen fontos az ágynyugalom, még akkor is, ha már jobban érezzük magukat.

A tüdőgyulladás szövődményeitől (folyadékgyülem, fertőzés, tüdőtályog) mindenki jobban fél, mint más légúti betegségek esetében. Ha a kórokozó a tüdőt támadja meg, az kihathat a többi szervre is (pl. szív). 

Tüdőgyulladás kialakulása

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A téli időszak igazán megviselheti a bőrünket, főleg az arcunkat és a kezünket. Emiatt összegyűjtöttünk néhány hasznos információt melyekre érdemes odafigyelni.
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában