Menü

Mit lehet tenni ha meghúzódott a hátad?

Veress Máté - HillVital
2020. 07. 24. 10:13:00

Abban az esetben ha meghúzódott a hátad, akkor az első ami fontos és nem kell hozzá szakember, az az, hogy pihensz.

Meg kell adnod ebben az esetben testednek azt az időt, hogy egy kicsit regenerálódni tudjon.

Sok esetben az emberek nem is tudják, hogy mitől fáj a hátuk, csak annyit tudnak, hogy minél hamarabb kell egy megoldás rá. 

Akár egy rossz mozdulat is állhat a háttérben amit észre sem vettél vagy lehet csak simán elaludtad. Ha jelez a test, akkor érdemes lelassítani. A hátfájásnak vannak lelki eredetei is ami összefüggésben van a dühvel és a stresszel is. A stressz nagyon negatív hatással van a fizikai kondícióra. 
 

Akkor is kialakulhat ha sportolás közben megerőltetted magadat. Ha nehéz fizikai munkát végzel, akkor az is lehet az oka. Érdemes ilyenkor kicsit könnyített munkát végezned ha lehet vagy szabadnapot kivenned. Aki ülőmunkát végez, annál is előfordulhat a hátfájdalom kialakulása. Ebben az esetben óránként állj fel és tegyél egy pihenőt. Nyújtsd ki a végtagjaidat.

Ha erőteljes, szúró fájdalmat érzel a hátadban, akkor az arra utal, hogy egy izom túlfeszült vagy egy egész izomcsoport. Éppen ezért fontos az említett nyújtás. Egy jógagyakorlat már nagyon sokat segíthet. A hátizmok nyújtásához a legjobb módszer a sarokülés és a lábad simuljon a földre. Ezután folyamatosan hasalj rá a combodra és nyújtózz a földön. A karjaid is nézzenek előrefelé.

Amikor már képes vagy megmozdulni, akkor jöhetnek az aktív gyakorlatok. Tehát jöhet a finom és fokozatos edzés. Először csak az izmokat, aztán pedig az érintett területet. Ha fáj a hátad még akkor is valamennyire, akkor érdemes először deréktájon erősíteni.


Nagyon jó kiegészítő kezelés a masszázs és a gyógynövényes balzsamok használata. Egy hozzáértő masszőr sokat tud segíteni a fájdalom enyhítésében. Az egész testnek nagyon kellemes tud lenni egy jó masszázs, nem csak a problémás részen.

Nagyon fontos a megelőzés is persze. Ha heti 2-3 alkalommal erősítesz vagy jógázól, akkor sokkal kisebb lesz az esélye, hogy valamilyen hátprobléma fog kialakulni.  

 

Meghúzódott a hátam

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Erősödő ízületi panaszok a hideg időben
A hideg, illetve hűvösebb idő beköszöntével megszaporodnak az ízületi panaszok száma. Ha téged is érdekel, hogy ennek milyen oka lehet, valamint mit lehet ez ellen tenni, akkor ezt ingyenesen letölthető kis-könyvünkből megtudhatod!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.