Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Megoldások pikkelysömörre

Megoldások pikkelysömörre

HillVital
2017. 11. 07. 15:03:00

Előző cikkünkben elmondtuk, hogy sajnos ezt a betegséget jelenleg még nem tudják gyógyítani, de tehetünk valamennyit a megelőzés érdekében. Sajnos itt valódi megelőzésről nem beszélhetünk. A tünetek kialakulását megpróbálhatjuk elkerülni, ha óvjuk a bőrt a sérülésektől. Figyeljünk oda a látszólag ártalmatlan fertőzésekre, bőrgombára. Óvakodjunk a napégéstől, vagy adott esetben kezeltessünk egy gócos mandulát, egy rossz fogat.
 

A pikkelysömör kezelésében egyelőre minden terápia a tünetek eltüntetésére irányul, amelyek általában átmeneti tünetmentességet eredményeznek. Megoldás lehet egy sós fürdő, de nagyon jó hatású a pikkelysömörben a fénykezelés is. Mind az UV-A, mind az UV-B fényt használják a bőrön lévő elváltozások eltüntetésében.
 

A táplálkozásunkkal is tehetünk valamennyit a betegség ellen. Bár jelenleg nem ismerünk olyan diétát, amely összefüggne a pikkelysömörös tünetekkel. A kalóriaszegény étkezés, a testsúly csökkentése viszont igazoltan jó hatású. Az alkoholfogyasztás rontja a bőrtüneteket.

A psoriasis ellen nemrég egy új terápiát fejlesztettek ki, mégpedig a biológiai terápiát, melynek lényege a fehérvérsejtek, az immunsejtek és a hámsejtek kölcsönhatásának gátlása. Jelenleg folynak a kísérletek, remélhetőleg a közeljövőben új, hatékony kezelések lesznek elérhetőek.

De addig is a pikkelysömör tüneteit nagyban enyhíthetik a gyógynövényes krémek, balzsamok. Összetevőként megtalálható bennük az Aloe Vera, az árnika, az eukaliptusz, a levendula, a boróka, a kamilla és még számos hasznos gyógynövény. Ezek rendszeres használatával csökkenthetjük a gyulladást és a viszketést, valamint regenerálhatjuk a kisebesedett bőrt.
Lehetséges megoldások pikkelysömörre.

 

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt a jó idő! Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról, hogy milyen könnyedén meg is fázhatunk ebben a még csalóka időben. Összegyűjtöttünk néhány apróságot, amely segíthet, hogy megelőzd a megfázást!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Betegségek
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.