Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

A nyár legnagyobb veszélye a melanoma!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 07. 01. 14:37:00

Annak ellenére, hogy rengeteget hallunk a túlzott napozás és a bőrrák közötti összefüggésről, sokan semmibe veszik a jó tanácsokat.

Napoznak tovább, mindegy hány fok van, mindegy hány óra van…

Mit kell tudni erről a betegségről?

Egy-egy nyaralás során sokan leégnek. Na, nemcsak anyagilag, hanem a bőrük is hólyagossá, vörössé válik, később lehámlik.

Ha a túlzott napozás következtében ennyi történik, az a legkisebb baj. De évekkel később, a többszöri leégés után előfordulhat, hogy a bőrgyógyász bőrrákot diagnosztizál, és az már nem is olyan kis baj. A rosszindulatú bőrrákok közül a legveszélyesebb a melanoma. De ha idejében felismerik, az esetek 90 %-ában gyógyítható.

A melanoma tünetei

A melanoma nem feltétlenül barna színű. Lehet rózsaszín, vörös, lilás, de bőrszínű is. Lehet lapos vagy kiemelkedő, sima vagy durva tapintású. Asszimetrikus, a szélei elmosódottak, szabálytalan, gyakran gyulladt körülötte a bőrfelület. Minden új vagy megváltozott bőrtünetet mutassunk meg bőrgyógyásznak! Ha egy anyajegy megváltozik, más színű, alakú, tapintású lesz, irány a bőrgyógyász! A test bal oldalán gyakoribb. Európában a karon és az arcon jelentkező melanomák gyakrabban jelentkeznek a bal oldalon. A fejbőrön is előfordulhat rosszindulatú elváltozás. Ezért kérjük meg a fodrászunkat, hogy figyeljen a fejbőrünkre, és szóljon, ha lát valami gyanúsat.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy minél kevesebb legyen a kialakulásának a kockázata?

Hát természetesen kerüljük a hosszú ideig tartó napozást! Lehetőleg 11 és 15 óra között egyáltalán ne tartózkodjunk sokáig a napon! Használjunk megfelelő minőségű fényvédő krémeket. Viseljünk napszemüveget, hisz a szemnek is árt a túlzott napfény. Akár szürkehályog is kialakulhat a kellő védelem hiánya nélkül. 

A melanoma veszélyei.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.