Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató
Elfogadom
Hungarian
English
German
Kategóriák

Aranyér kenőcs ami tényleg segít - Mutatjuk!

2023. 04. 28. 14:20:00 hillvital.hu

Egy hatásos aranyér kenőcs segítségével, akár hetek alatt megszabadulhatunk a kellemetlen aranyértől.

De milyen aranyér kenőcsöt érdemes alkalmazni ilyen probléma esetén?
 


Ez gyakran az aranyér fajtájától is függ. Mielőtt bármilyen kenőcsöt is próbálnánk beszerezni, érdemes tisztában lennünk, hogy milyen aranyérrel állunk szemben.

Elhelyezkedéstől függően kétféle aranyeret különböztethetünk meg. Ez a két fajtája a gyakran nehezen észrevehető és sokáig fájdalommentes belső aranyér, valamint a végbélnyílás környékén található külső aranyér.

A belső aranyeret korai stádiumában nem lehet se látni, sem pedig érezni. Létezéséről gyakran a WC-papíron előforduló enyhe vérfoltok árulkodhatnak. A vérzést gyakran az okozza, hogy az áthaladó széklet, főleg ha kemény, felsérti az aranyér által a végbél üregébe bedomborított nyálkahártya felszínét, ami aztán rövid ideig tartót vérzést okozhat székelés közben. A belső aranyeresség több stádiumra bontható és egyáltalán nem veszélytelen.

A négy stádium a következők lehetnek:

 
 1. stádium: mérsékelten megnagyobbodott, vérzékeny aranyér.
 2. stádium: kiforduló, de spontán visszahúzódó vérzéssel járó aranyér.
 3. stádium: kiforduló, spontán nem visszahúzódó, vérzékeny, nedvező, kézzel visszahelyezhető aranyér.
 4. stádium: kifordult állapotban lévő, vissza nem helyezhető aranyér.

A külső aranyér általában már kialakulásakor panaszokat, kellemetlenséget okoz. Először viszket, majd később fáj is. A vérzésre kevésbé hajlamos, ugyanis egy ellenállóbb, vékony bőr fedi őket. A veszélyt az jelenti, hogy ha ezekben a kitáguló erekben a véráramlás nagyon lelassul, ugyanis könnyedén trombózis alakulhat ki.
 

Aranyér kenőcsöt elsősorban a külső aranyér esetén lehet alkalmazni. Azonban fontos, hogy trombózis gyanú esetén orvosunkkal konzultáljunk.
 

A kezeletlen aranyér olyan súlyos következményekkel járhat, mint

 • trombózis
 • bélfal elhalása
 • bélsár elakadás
 • vérmérgezés
 • jelentős vérzés
 • vérszegénység
 • vashiány
 • gyulladás

Azonban még mielőtt súlyosra fordulna a helyzet, kezeljük a problémát.

Ilyenkor jöhetnek szóba az aranyér kenőcsök

Aranyér kenőcs ami tényleg segít! Ha aranyér kenőcs választás előtt állunk, akkor érdemes odafigyelni néhány dologra. Az egyik talán legfontosabb dolog, az az, hogy olyan külső aranyér kenőcsöt, krémet válasszunk, amely nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

Talán azért érdemes ezzel foglalkozni elsőnek, mert sokan az eredmény érdekében figyelmen kívül hagyják ezt. Az esetleges „gyors” gyógyulásért később akár könnyedén nagyobb árat is fizethetünk. A mesterséges adalékanyagok könnyen kiválthatnak nem várt reakciókat valamint mellékhatásokat.
 

 

Természetes hatóanyag tartalmú aranyér kenőcs, aranyér krém

Ha természetes hatóanyag tartalommal rendelkező kenőcsöt választunk, akkor arra is figyeljünk oda, hogy magas hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A magas hatóanyag tartalommal rendelkező termékeknél ugyanis minőségi alapanyagokat használnak fel, melynek köszönhetően a gyógyulási folyamat szinte garantált.

Természetes összetevők esetén nem kell mellékhatásokkal számolni, azonban használat előtt mindenképp javasolt egy bőrpróba, ugyanis a készítményekben megtalálható magas hatóanyag tartalommal rendelkező gyógynövény kivonatok, az azokra allergiásoknál, allergiás reakciót, esetleg bőrpírt válthatnak ki.

Ha aranyérre kenőcsöt választunk, akkor olyat válasszunk, amely nem csak a külső aranyeret képes megfelelően kezelni, hanem az esetlegesen vele járó egyéb kellemetlen tünetek is. Ilyen lehet például a viszketés, a gyulladás vagy esetleg a bőr berepedezése.

 

Mi a legjobb aranyér kenőcs?

Sajnos erre a kérdésre nem egyszerű választ adni. Ez ugyanis sok esetben függ az egyéntől, az egészségi állapotától, illetve az aranyér állapotától is. Különbözőek vagyunk így sok esetben fordulhat elő, hogy az a balzsam, amely valakinek rendkívül hatásos volt, másnak kevésbé lesz az. Mindennek köszönhetően az aranyér kenőcs legjobb változatát gyakran egyénileg kell kiválasztani.
 

Aranyér kenőcs ami tényleg segít

Aranyér kenőcs vélemények

 

Az aurumflex krémet és a balzsamot is használom, felváltva, egymást kiegészítve. Nappal inkább a balzsamot, éjszakára pedig a krémet. Bár igyekszem tartani a megfelelő diétát (rostban gazdag táplálkozás, probiotikumok, prebiotikumok, mozgás stb.) és életmódot, a fokozott higiéniát, az állapotom fennáll. A krémek viszont nagyon megkönnyítik a mindennapjaimat. Többféle egyéb készítményt kipróbáltam már, de úgy döntöttem, hogy hosszabb távon is ezek mellett maradok.

 

Nagyon szuper termék ,gyorsan hat és nagyon jó hogy már nem olyan folyós ! Hálás köszönet érte !