Menü
FIGYELEM! SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Ünnepi szállítás

Tisztelt Vásárlónk!

Értesítjük hogy a karácsonyi időszak miatt a futárszolgálatnál rendkívül megnövekedett a csomagszám, ezért nem tudjuk megígérni a 24 órás szállítást, előfordulhat 2-3 munkanapos késés. Abban az esetben ha reggel kap sms-t és/vagy emailt arról, hogy szállítja a futár, akkor fog érkezni. Ha nem kap ilyen üzenetet, akkor kérem ne várja a csomagot.
Ügyfélszolgálat: 0642/783-718; info@hillvital.com

Türelmét megköszönve, HillVital csapata

Ezt kenheted - Melyik aranyér kenőcs ér valóban aranyat és miért?

Sági Zsolt - HillVital
2019. 09. 09. 12:05:00

Egy hatásos aranyér kenőcs segítségével, akár hetek alatt megszabadulhatunk a kellemetlen aranyértől.

De milyen aranyér kenőcsöt érdemes alkalmazni ilyen probléma esetén?

Ez gyakran az aranyér fajtájától is függ. Mielőtt bármilyen kenőcsöt is próbálnánk beszerezni, érdemes tisztában lennünk, hogy milyen aranyérrel állunk szemben.

Elhelyezkedéstől függően kétféle aranyeret különböztethetünk meg. Ez a két fajtája a gyakran nehezen észrevehető és sokáig fájdalommentes belső aranyér, valamint a végbélnyílás környékén található külső aranyér.

A belső aranyeret korai stádiumában nem lehet se látni, sem pedig érezni. Létezéséről gyakran a WC-papíron előforduló enyhe vérfoltok árulkodhatnak. A vérzést gyakran az okozza, hogy az áthaladó széklet, főleg ha kemény, felsérti az aranyér által a végbél üregébe bedomborított nyálkahártya felszínét, ami aztán rövid ideig tartót vérzést okozhat székelés közben. A belső aranyeresség több stádiumra bontható és egyáltalán nem veszélytelen.

A négy stádium a következők lehetnek:

 
 1. stádium: mérsékelten megnagyobbodott, vérzékeny aranyér.
 2. stádium: kiforduló, de spontán visszahúzódó vérzéssel járó aranyér.
 3. stádium: kiforduló, spontán nem visszahúzódó, vérzékeny, nedvező, kézzel visszahelyezhető aranyér.
 4. stádium: kifordult állapotban lévő, vissza nem helyezhető aranyér.

A külső aranyér általában már kialakulásakor panaszokat, kellemetlenséget okoz. Először viszket, majd később fáj is. A vérzésre kevésbé hajlamos, ugyanis egy ellenállóbb, vékony bőr fedi őket. A veszélyt az jelenti, hogy ha ezekben a kitáguló erekben a véráramlás nagyon lelassul, ugyanis könnyedén trombózis alakulhat ki.

Aranyér kenőcsöt elsősorban a külső aranyér esetén lehet alkalmazni. Azonban fontos, hogy trombózis gyanú esetén orvosunkkal konzultáljunk.

A kezeletlen aranyér olyan súlyos következményekkel járhat, mint

 • trombózis
 • bélfal elhalása
 • bélsár elakadás
 • vérmérgezés
 • jelentős vérzés
 • vérszegénység
 • vashiány
 • gyulladás

Azonban még mielőtt súlyosra fordulna a helyzet, kezeljük a problémát.

Ilyenkor jöhetnek szóba az aranyér kenőcsök

Ha aranyér kenőcs választás előtt állunk, akkor érdemes odafigyelni néhány dologra. Az egyik talán legfontosabb dolog, az az, hogy olyan kenőcsöt, krémet válasszunk, amely nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat.

Talán azért érdemes ezzel foglalkozni elsőnek, mert sokan az eredmény érdekében figyelmen kívül hagyják ezt. Az esetleges „gyors” gyógyulásért később akár könnyedén nagyobb árat is fizethetünk. A mesterséges adalékanyagok könnyen kiválthatnak nem várt reakciókat valamint mellékhatásokat.

Természetes hatóanyag tartalmú aranyér kenőcs

Ha természetes hatóanyag tartalommal rendelkező kenőcsöt választunk, akkor arra is figyeljünk oda, hogy magas hatóanyag tartalommal rendelkezzen. A magas hatóanyag tartalommal rendelkező termékeknél ugyanis minőségi alapanyagokat használnak fel, melynek köszönhetően a gyógyulási folyamat szinte garantált.

Természetes összetevők esetén nem kell mellékhatásokkal számolni, azonban használat előtt mindenképp javasolt egy bőrpróba, ugyanis a készítményekben megtalálható magas hatóanyag tartalommal rendelkező gyógynövény kivonatok, az azokra allergiásaknál, allergiás reakciót, esetleg bőrpírt válthatnak ki.

Olyan kenőcsöt válasszunk, amely nem csak a külső aranyeret képes megfelelően kezelni, hanem az esetlegesen vele járó egyéb kellemetlen tünetek is. Ilyen lehet például a viszketés, a gyulladás vagy esetleg a bőr berepedezése.

Melyik aranyér kenőcs ér valójában aranyat?

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Karácsony 2021
Közeleg a szeretet ünnepe, a Karácsony! Ha te is szeretnéd meglepni szeretteidet, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen a legnagyobb ajándék az egészség! Értesülj karácsonyi akciónkról és ajándékozz te is egészséget karácsonyra!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.