Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A mentális egészség titka

A mentális egészség titka

HillVital
2017. 05. 09. 16:00:00

Szeretet

A szeretet nagyon fontos az ember életében. A szeretet képessége „velünk születik”, de mégis azok válnak leginkább képessé felnőttként szeretetet adni, akik kisgyermekként sok szeretetet kaptak. A legfontosabb feltétele az önszeretet, az önelfogadás. Hisz ha én rossz véleménnyel vagyok magamról, akkor másokhoz sem tudok megfelelően kötődni, kapcsolódni, nem tudok őszintén, feltételek nélkül szeretni.

Szerelem

A szerelem hasonlóan a szeretethez, őszinte, feltétel nélküli. Sajnos nem vigyázunk rá eléggé, pedig az igazi kihívás itt kezdődik. Egy nagyon jó mondás, amely kifejezi a lényeget: „A sikeres házassághoz többször is szerelembe kell esni, és mindig ugyanabba a személybe.” Ám a mai rohanásban sokszor „megfeledkezünk” a szerelmünkről. Mindig kell alkalmat, időt, helyszínt teremteni ahhoz, hogy újra és újra átélhessük, és feltöltődjünk általa. Ennek a legjobb módja, ha jó sokat beszélgetünk egymással.

Fájdalmas tapasztalatok

Már Móricz is megköszönte a prügyieknek, hogy gyermekkorában megedzették a szívét, vagyis megtanították szenvedni. Néha hagyni kell, hogy az ember fejjel menjen a falnak, és engedni, hogy a saját kárán tapasztaljon. Néha hagyni kell, hadd főjön, szendvedjen kicsit, hogy saját megoldása legyen a szituációra. Az lesz számára a legvalóságosabb, így saját maga értékelheti ki, és tanulhat a történtekből. És fog is, mivel akkor megint fájni fog…
 

Nagyvonalúság

Ez a tulajdonság is rendkívül fontos a lelki egészséghez. Ha elnézőek vagyunk az önmagunk és mások hibáival szemben, akkor nincsen bennünk bosszúság és harag. Ezzel elkerüljük az önmarcangolást, ugyanakkor ez megnyugtat. Ebbe beletartozik az is, ha megengedek magamnak egy nagyon drága dolgot, vagy a feladataimat félretéve pihenek egy kicsit. Ha pedig veszteség ér, tudjak elengedni, továbblépni, s ami megmaradt, abban megtalálni az örömet.

A mentális egészség titka

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Hamarosan itt az allergiaszezon, amely sokak életet keserítheti meg. Mit tehetnük ellene és mire érdemes odafigyelni? Az ingyen letölthető elektronikus könyvben választ kapsz erre!
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Életmód
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.