Barion Pixel
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztató Elfogadom
Menü

Miért ne próbálnánk ki a természetes fájdalomcsillapítást?

HillVital - Sági Zsolt
2020. 11. 02. 12:26:00

Szinte mindannyiunkkal előfordult már, hogy egy rossz mozdulat következtében meghúzódott valamelyik testrészünk, és hosszú napokig tartó fájdalmat okozott.
 

Esetleg tartósan szenvedünk valamiféle ízületi problémától, reumatikus panasztól, ami miatt nehezen mozgunk. Előfordul, hogy reggel nehezen kelünk ki az ágyból, nehezen indulnak be az ízületeink, a meghúzódott derekunk miatt alig tudunk lehajolni. 
 

Amikor ez a fájdalom már megakadályoz a napi normál életvitelünkben, akkor bekapunk valami gyógyszert és várunk.
 

De van, amikor ezek a fájdalomcsillapítók nem, vagy csak rövid időn át hatnak, ráadásul nem kívánt mellékhatásaik lehetnek. Ilyenkor kérhetünk segítséget a természet patikájától, és valami jól bevált, ősi módszerhez folyamodhatunk, ami már őseinknek is segített a fájdalom leküzdésében. Ha valami ehhez hasonló természetes fájdalomcsillapítást keresünk, akkor próbáljuk a ki a Gyógyfüves Salikort Balzsamot, melynek fő hatóanyaga a fűzfakéreg kivonat.

Ezt a kivonatot már évszázadokkal ezelőtt is használták a fájdalomcsillapításban, mint később, a kutatások során kiderült, a benne lévő szalicilsavnak köszönhető a fájdalomcsillapító hatása.
 

(A szalicilsav az aszpirin alapanyaga.) A fűzfakéreg kivonaton túl, 13 hasonló, kizárólag természetes anyagot tartalmazó összetevője van a balzsamnak, mely a problémás részekre kenve hatékonyan csillapítja a fájdalmat és csökkenti a gyulladást. Ha nem akarunk semmit a véletlenre bízni, akkor a balzsamos kezelés kiegészíthető egy szájon át szedhető szerrel, mely vitaminokat és gyógynövényeket tartalmazó vitaminkomplexum és hatékonyan segít a fájdalom leküzdésében, valamint kiválóan kiegészíti a Gyógyfüves Salikort Balzsam fájdalomcsillapító hatását.
 

Természetes fájdalomcsillapítás.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 

Keresés