Menü

A legnagyobb akadályok az egészséges életmód eléréséhez!

Sági Zsolt - HillVital
2020. 03. 24. 10:52:00

A legnagyobb akadályok az egészséges életmód eléréséhez!

Táplálkozz egészségesen, mozogj rendszeresen és kerüld a káros szenvedélyeket

Szinte nincs olyan ember, aki ne hallott volna már ezekről az akadályokról, mégis nagyon sokan figyelmen kívül hagyják.  Nézzük is meg, hogy mik ezek az akadályok.

Egészségtelen táplálkozás
Nem juttatunk a szervezetünkbe elegendő vitaminokat, ásványi anyagokat, tápanyagokat, ha egészségtelenül táplálkozunk.  Az egészségtelen és egyoldalú táplálkozással nagyon sok betegség kialakulhat.  Elsősorban az elhízás, cukorbetegség, szív- és érrendszeri problémák kezdődnek.  Majd szép lassan megjelennek, ennek „köszönhetően” a pszichés betegségek (alvászavar, depresszió, stressz).  Az immunrendszerünk annyira legyengül, hogy súlyosabb allergia, vagy akár daganatos betegség is kialakulhat. A D-vitamin és a kalcium hiánya pedig csontritkuláshoz is vezethet.

Mozgásszegény életmód
Már magába a mozgásszegény életmód sem egészséges. Azonban az egészségtelen életmóddal kombinálva még jobban felerősíti a betegségek megjelenését. Fontos tehát a rendszeres mozgás és sportolás.  Ha nem sportolsz, legalább iktasd be a mindennapjaidba a rendszeres sétálást. Ha olyan társasházban laksz, ahol van lift, akkor válaszd helyette a lépcsőzést. Kertes ház esetén pedig kapcsolódj ki egy kicsit hétvégén, ülj fel a biciklire és kerékpározz legalább 30 percet a környéken.

Káros szenvedélyek
A káros szenvedélyekhez tartozik például a cigi, drog, alkohol. A drog rendkívül káros a szervezetre és már kis mennyiségben is függőséget okozhat. A drog főleg az agysejtekre van pusztító hatással, de megváltoztatja a viselkedést is.
Az alkoholizmusból meggyógyulni igen nehéz feladat. Azonban nagy akaraterővel sikerülhet bárkinek meggyógyulnia.  Az alkohol a májat támadja meg és az agyra is leépítő hatással van.
A cigi is épp olyan káros, mint a drog vagy az alkohol. A cigi hosszú távon nagyon sok betegségez, vezethet. Ide tartozik például a tüdőrák is.  A fejlett országokban a tüdőrák 90%- át a dohányzás okozza.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
A leggyakoribb újévi fogadalmak egyike, a fogyás. Ennek ellenére ez sokszor még sem történik meg. Tudd meg, hogy milyen buktatók vannak és mire érdemes odafigyelni!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Iratkozz fel hírlevelünkre és megkapod a Nagydíjnyertes könyvünket, elektronikus formában