Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

A lenmagolaj típusai

A lenmagolaj típusai

Veress Máté - HillVital
2020. 08. 07. 09:25:00

Sok ember nem is tudja, hogy a lenmagolajnak milyen nagyszerű egészségügyi előnyei vannak. Nagyon hasznos rostok, telítetlen zsírsavak (omega-3) és egyéb hasznos anyagok találhatóak benne. 
 

Ez a nagyszerű összetétel eltér a többi olajtól mint a repce vagy a napraforgó. A lenmagból kivont lenmagolaj mint minden növényi olajat meg lehet találni nyers, finomított és finomítatlan formában is. 
 

A termelés szerint hideg préseléssel, forró préseléssel és extrakcióval lehet kinyerni az olajat. A hideg préseléssel kinyert olajban szinte minden egészséges anyag megmarad, és ezt lehet felhasználni egészségügyi problémákra.


Nagyon sokszor táplálkozási tanácsadók szokták ajánlani a lenmagot a magas rosttartalma, a magas kálium tartalma miatt. Ipari lenmagolaj is létezik ami nem a táplálkozásban segít. Szappangyártásban, festék illetve lakktermékek gyártásában szokták alkalmazni, de felhasználják még a bútorok gyártására is. Ezt nem lehet megtalálni az élelmiszer boltok polcain és teljesen máshogy is nyerik ki a lenmagból.

A finomítatlan lenmagolajat sokáig lehet tárolni és egyedi aromája valamint íze van. A hidratáltat vízzel kezelik, és tárolás során megjelenhet az alján az üledék. A finomítottat lúgokkal kezelik, így a zsírsavak csökkenni kezdenek benne, viszont sokáig eltartható.


Nagyon fontos tehát, hogy a hidegen sajtolt lenmagolajat válaszd, mivel abban van meg minden hatóanyag. A jó minőségű lenmagolaj sárga vagy karamell színű és átlátszó. Az illata egy kicsit a halolajéra emlékeztet.

Milyen lenmagolajat vegyek

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
Közeledik a jó idő és vele együtt az erősödő visszér fájdalmak is! Az ingyenes letölthetö e-bookból most megtudhatod, hogy ez miért van, valamint mit lehet tenni ellene!
 
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!
Ismerj meg minket

Keresés

AJÁNDÉK - HALÁLOS BIZALOM

Feliratkozás
Feliratkozásodért cserébe megajándékozunk a Magyar Termék Nagydíj nyertes könyvünk, elektronikus változatával, a Halálos Bizalommal.