Menü
ITT JÁRSZ A WEBÁRUHÁZBAN: > KEZDŐLAP >

Készíts házi muslicaűzőt!

Készíts házi muslicaűzőt!

HillVital
2018. 06. 06. 09:06:00

Rendkívül idegesítő rovar az ecetmuslica, ami rögtön ott terem ha érett gyümölcsöt hagy az ember az asztalon. De mivel ételről kell elzavarni ezt a rovart, ezért ne próbálkozz vegyszerekkel nehogy bejusson a te szervezetedbe is. Ilyenkor csak természetes megoldásokat vess be.

A szűretlen almaecet nagyon jó muslicavonzó folyadék. Csak önts egy picit egy pohárba, aztán a szájára tegyél befőttes gumival egy folpackot. Ezután egy fogpiszkálóval szúrj rá lyukakat és tedd a gyümölcsök közelébe. A muslicák nem tudnak ellenállni az ecet illatának, de kijönni nem fognak tudni az üvegből. Lehet, hogy nem túl esztétikus módszer, de hatásos.

Van egy ettől egyszerűbb megoldás is. Csak egy tálkára van szükséged, egy kis gyümölcsecetre és néhány csepp mosogatószerre. Öntsd a tálkába az ecetet, csöpögtess bele mosogatószert, aztán tedd ki az asztalra fedetlenül. Ha belerepül a muslica, akkor az már nem fog tudni kijönni. Gyümölcsből és gyümölcshéjból is készíthetsz muslicafogót. Csak önts egy kis pohárba gyümölcsecetet, aztán tedd bele az érett gyümölcsdarabot. Ezután csavarj össze egy papírdarabot, formázz belőle tölcsért, tedd a nyílásba a keskeny végével lefelé. A muslicákat ez is vonzani fogja, ám kijönni ebből sem tudnak.
Természetes, házi muslicaűző.

HASZNOSNAK TALÁLTAD EZT A CIKKET?

IGEN
NEM
 
Az ősz beköszöntével az immunrendszer erősítése ismét nagy szerepet kap. Fel kell készíteni a szervezetet a kórokozókkal elleni védelemre, aminek az egyik legrégebbi formája a gyógyteák fogyasztása.
 
Tartalomhoz tartozó címkék: ⤷Házi praktikák, fortélyok
Ingyenes szállítás 24 óra alatt
Kényelmes világot élünk, de a szállítási költségekre mindannyian érzékenyek vagyunk. Senki sem szereti a plusz vagy netán a bújtatott költségeket megfizetni. Mivel mi magunk sem szeretünk külön szállításért fizetni, ezért mi sem követelhetjük meg gyógynövénykedvelőinktől. Így hát nálunk szállítási költség nincs, és másnapra visszük a csomagod!
Természetes összetevők
Legfontosabb irányelveink egyike, hogy olyan formában közvetítsük a természetben fellelhető gyógynövényeket, hogy a legkevesebb mértékben sem tartalmazzon oda nem illő, káros segédanyagokat, mint pl.: mesterséges színezéket, kőolajszármazékot, parabént, illatanyagot, stb. Termékeink magas, gyógynövényes hatóanyag tartalommal és illóolajokból készülnek, mellékhatások nélkül.
100% pénz visszafizetési garancia
Szilárd meggyőződésünk, hogy a gyógynövények működnek. Ám mégis eljöhet az a pillanat, amikor valami félre csúszik, amikor már nem elég a szakértelmünk, vagy egyszerűen elégedetlen vagy. Ahogyan Hippokratész is mondta, ha már segíteni nem tudunk, akkor legalább ne ártsunk. Bármit is vásárolj, ha bármi okból kifolyólag elégedetlen vagy, akkor jelezd 30 napon belül, és a teljes vételárat visszafizetjük!
Ügyfélszolgálat: INFO@HILLVITAL.COM 06 30 838 4363
94% vevői elégedettség
Nem az üzleti fogásoktól lesz elégedett a vásárló, hanem a hasznos, jól működő, kiváló minőségű készítmények használata során szerzett tapasztalatoktól. A HillVital vásárlók elégedettségi mutatója évek óta 94% felett van. Folyamatosan érkeznek felhasználói visszajelzések, melyek közül mindegyik megjelenik, mindegyiket valós felhasználók írnak, amelyeket cseppet sem cenzúrázzuk.
Szakértői tanácsadás
Mi is annyira szeretnénk, hogy sikereid legyenek, akárcsak te! Közös érdek, hiszen, ha nem vagy elégedett, akkor elhagysz minket. Ezért igyekszünk minden segítséget megadni, amire csak szükséged lehet, hogy kielégítő eredményeket érj el. Tanácsra van szükséged? Felhasználással kapcsolatos kérdésed van? Segítenél valakinek, de nincs kihez fordulni? Ha vásároltál, ha nem, keress bátran! Nincs óradíj vagy ilyesmi…
Megbízható vállalkozás
Emberek vagyunk, nem ígérhetjük, hogy soha, semmi baki nem fog történni. Előfordulhat, hogy csúszik a szállítás, valami kimaradt, stb. Viszont a különbség a jó és rossz ember között az, hogy a jó emberek vállalják a felelősséget, és így vagy úgy, de helyrehozzák a hibát. Azt nyugodt szívvel ígérhetjük, hogy történjék bármi, aggodalomra semmi ok, megoldjuk!

Keresés